duminică, 14 martie 2010

ONOARE. Still Us şi B.C. Star rămân în top

Echipele Still Us şi senioarele de la Baschet Club Star au rămas, în această ordine, pe primele două locuri ale Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare. Gruparea Svetlanei Drăguşin are o victorie în faţa formaţiei de pe locul al doilea, însă competiţia se anunţă a fi destul de disputată în privinţa stabilirii liderului. CSS 4 este pe trei, iar junioarele de la Baschet Club Star ocupă poziţia a patra, clasamentul închizându-se cu CS Dan Dacian, team care a abia a început întrecerea.

Svetlana Drăguşin şi Oana Constantinescu au dominat spaţiul de trei secunde în meciul dintre Still Us şi CSS 4, disputat sâmbătă, la sala Federaţiei Române de Baschet, din Capitală. Prima formaţie şi-a impus ritmul într-un joc în care s-a cunoscut experienţa unor foste sportive de lot naţional. Fetele antrenate de Cristina Măcărescu au încercat să rămână cât mai aproape de adversarele sale, însă nu au reuşit acest lucru, Still Us impunându-se cu scorul de 68-49, acumulând cinci victorii din şase etape disputate în Divizia Onoare, adică un total de 11 puncte din 12 posibile.

Intenţie Echipa Baschet Club Star a depus, la Federaţia Română de Baschet, cererea oficială de a organiza turneul semifinal, grupa valorică B, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15. Gruparea din Capitală are mari şanse de a găzdui competiţia.

În cel de-al doilea meci al reuniunii de sâmbătă, cele două echipe ale Baschet Club Star, de senioare şi de junioare, s-au întâlnit în cadrul rundei a şasea. Victoria a revenit primei formaţii, cu scorul de 52-38, la capătul unei partide de un slab nivel tehnico-tactic. Ioana Miroiu a înscris patru coşuri de la mare distanţă, din cinci încercări, căpitanul alb-roşiilor trecându-şi în cont, la final, 17 puncte, iar Diana Robu a mai adăugat alte 11 puncte pe tabela de marcaj. Miruna Lală (foto, la minge) a fost atentă la recuperare, acolo unde a câştigat şase mingii.

Denisa Fitero şi Ruxandra Runceanu nu au fost folosite în meciul de sâmbătă, cele două junioare ale echipei Baschet Club Star suferind o recidivă la două accidentări la gleznă. Echipierele alb-roşiilor au nevoie de o pauză de cel puţin o săptămână, astfel că prezenţa acestora la partida cu Phoenix Galaţi, de pe 20 martie, este pusă sub semnul întrebării. Într-un alt meci din cadrul Campionatului Municipal, Divizia Onoare, disputat sâmbătă seară, Ioana Miroiu & Co au învins categoric, scor 83-22, pe Dan Dacian.

Meciurile din cadrul Campionatul Municipal, Divizia Onoare, se vor disputa în sala Federaţiei Române de Baschet. Detalii aici...

Niciun comentariu: