duminică, 14 martie 2010

ACCIDENTARE. Denisa Fitero va sta şapte zile

După ce a evoluat nerefăcută la turneul de sală al grupei a cincea preliminară, Denisa Fitero (foto, la minge) va fi indisponibilă cel puţin o săptămână din lotul echipei Baschet Club Star. În timpul meciului de sâmbătă seară, pe care jucătoarele alb-roşii l-au câştigat cu CS Dan Dacian, scor 83-22, decarul grupării din Capitală a simţit dureri la glezna piciorului drept şi a efectuat un control medical de specialitate, imediat după încheierea partidei.

Centrul alb-roşiilor a suferit, în urmă cu zece zile, la un antrenament, o entorsă maleolară dreaptă, însă accidentarea a recidivat. Conducerea echipei Baschet Club Star a hotărât ca jucătoarea să fie oprită de la efort şi din programul de pregătire până îşi va reveni complet, chiar dacă va fi nevoie ca Denisa Fitero să nu evolueze în partida cu Phoenix Galaţi, de pe 20 martie, de la Bucureşti. Nici Ruxandra Runceanu nu este complet refăcută după o lovitură la gleznă, de la turneul de la Galaţi, din cadrul seriei a cincea preliminară a Campionatului Naţional feminin Under 16.

Lovitură La antrenamentul din 2 aprilie, Denisa Fitero a suferit o entorsă uşoară, după o încercare de pătrundere la un joc-şcoală. Decarul alb-roşiilor a evoluat în campionat, însă rana s-a dovedit a fi mai serioasă decât s-a crezut iniţial.

Denisa Fitero a efectuat, sâmbătă seară, un control medical la Spitalul Clinic de Urgenţă Maria Sklodowska Curie. "Mi s-a spus că nu e vorba despre o accidentare gravă, însă am primit recomandarea de a sta cel puţin o săptămână pentru a nu forţa glezna şi pentru a mă reface", a declarat decarul alb-roşiilor pentru site. Jucătoarea a mai adăugat că se va prezenta la şedinţele de pregătire, chiar dacă nu va fi aptă pentru efort în această perioadă, spunând că doreşte să fie alături de colegele sale.

Altfel, echipa Baschet Club Star a învins, sâmbătă seară, într-un meci din cadrul Campionatului Municipal feminin de senioare, Divizia Onoare, echipa CS Dan Dacian cu scorul de 83-22. În această întâlnire, Denisa Fitero a marcat doar patru puncte, iar evoluţia sa a fost una sub aşteptări. "Mi-aş fi dorit mult să nu am aceste dureri la gleznă şi să pot juca aşa cum o făceam înainte. Mă deranjează aceste dureri şi vreau să mă refac cât mai repede", a precizat jucătoarea după încheierea vizitei medicale.

În primul meci din cadrul seriei A4 de calificare la turneul semifinal, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, Baschet Club Star a pierdut întâlnirea cu Olimpia. Detalii aici...

Niciun comentariu: