joi, 25 martie 2010

NAŢIONALĂ. Denisa Fitero convocată la lot

Una dintre jucătoarele pe care se poate conta în echipa Baschet Club Star, Denisa Fitero (foto, în alb), a ajuns o componentă de bază şi la naţionala feminină Under 14. Decarul alb-roşiilor a fost convocat de tehnicienii Loredana Munteanu (CSS Ploieşti) şi Călin Anton (CSS Sibiu) pentru cantonamentul tricolorelor mici de la Târgu Mureş, care se va avea loc în perioada 5-11 aprilie.

Dintre toate componentele formaţiei Baschet Club Star, doar Denisa Fitero a primit convocare pentru a se prezenta la echipa naţională. În vederile selecţionerilor au rămas Ioana Miroiu, pentru prima reprezentativă feminină la Under 15, şi Alexandra Anghel, care se află în lotul lărgit la Under 14. Centrul grupării din Capitală a bifat toate cantonamentele selecţionatei pregătită de Loredana Munteanu şi de Cătălin Anton şi are toate şansele să devină o jucătoare de bază a tricolorelor mici.

Convocare La sfârşitul anului trecut, echipa naţională feminină Under 14 s-a pregătit la Sibiu, acolo unde a fost prezentă şi Denisa Fitero. Cantonamentul a avut loc în perioada 14-23 decembrie 2009.

Denisa Fitero a declarat, pentru site, că nu se aştepta să fie convocată, deoarece este conştientă de valoarea jucătoarelor care activează la echipa naţională. "Sunt fete care practică sportul de performanţă de mai bine de patru ani şi acest lucru se cunoaşte. Mă bucur pentru faptul că antrenorii de la lot mi-au acordat încredere şi m-au selecţionat. Acest lucru îmi dă încredere în mine, pentru viitor", a completat decarul grupării din Capitală.

Echipiera alb-roşiilor a ţinut să precizeze că şi-ar fi dorit ca, la Târgu Mureş, să o aibă alături pe Teodora Neagu, de la Phoenix Galaţi. "Ne-am înţeles foarte bine cantonamentul trecut, la Sibiu. Îmi pare foarte rău pentru că s-a accidentat deoarece ştiu şi eu cum e să nu fii pe teren. Abia aştept să se refacă şi să revină în meciuri pentru că este o jucătoare foarte bună", a încheiat Denisa Fitero. Decarul formaţiei din Capitală va pleca spre localitatea de cantonament cel mai probabil pe 4 aprilie, seara.

Denisa Fitero a revenit pe teren, în această săptămână, după o accidentare mai veche, suferită la glezna dreaptă.
Detalii aici...

Niciun comentariu: