marți, 2 martie 2010

PROBLEME. Denisa Fitero s-a accidentat

La antrenamentul de duminică, Denisa Fitero (foto, la minge) s-a accidentat şi a suferit o entorsă uşoară, care o va ţine departe de parchet cel puţin trei zile. Centrul echipei Baschet Club Star îşi va relua antrenamentele abia joi-seară, cu o zi înainte de plecarea la turneul de sală de la Galaţi. Întrecerea, care se va desfăşura în perioada 5-7 mai, contează pentru grupa a cincea de calificare la Campionatul Naţional feminin Under 16.

Nici Ioana Murea nu s-a simţit foarte bine în ultimele zile, jucătoarea acuzând dureri la spate. După vizita medicală s-a constatat că nu este nimic grav, astfel că extrema formaţiei din Capitală va fi aptă pentru meciurile din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, acolo unde are drept să evolueze. Simona Rădanţu nu a participat la ultimele două antrenamente, însă sportiva va reveni la pregătire de marţi-seara, urmând să facă parte din lotul echipei Baschet Club Star pentru turneul de la Galaţi.

Adversari Echipa Baschet Club Star ar putea întâlni formaţiile Olimpia Bucureşti, LPS Galaţi şi Phoenix Galaţi în faza următoare a Campionatului Naţional feminin Under 16, acolo unde mai sunt de disputat încă cinci etape din grupele de calificare.

Denisa Fitero a declarat pentru site că, deşi se află la prima accidentare de acest fel din carieră, ar fi dorit să se antreneze normal încă de marţi. "Chiar dacă am dureri la picior, atunci când calc, am să vin la pregătire. Sper să fac măcar aruncări şi o să văd cum îmi voi simţi glezna atunci. Dacă nu, măcar să fiu alături de colegele mele şi să încerc să nu pierd nimic din pregătirea turneului", a declarat Denisa Fitero pentru site. Centrul alb-roşiilor s-a accidentat la gleznă în timpul antrenamentului de duminică-dimineaţă, iar luni-seară a efectuat un control medical de rutină.

Situaţia Denisei Fitero este similară cu cea a Mihaelei Nemil, înaintea turneului de sală de la Craiova, întrecere care a contat pentru calificarea la turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15. Atunci, Mihaela a suferit o entorsă, însă jucătoarea alb-roşiilor a fost recuperată până la primul meci din competiţie, lucru care se speră să fie valabil şi în cazul Denisei Fitero. În rest, lotul echipei Baschet Club Star este apt de joc şi va reveni la pregătire de marţi-seară, în sala Şcolii 103 din Capitală.

Denisa Fitero se află pe locul patru în topul celor mai bune zece marcatoare din echipa Baschet Club Star. Detalii aici...

Niciun comentariu: