joi, 10 decembrie 2009

CONVOCARE. Denisa Fitero merge la lot

După Liliana Uşurelu şi după Ioana Miroiu, o altă jucătoare a echipei Baschet Club Star a fost selecţionată de federaţia de specialitate la unul din cantonamentele loturilor naţionale. Denisa Fitero (foto, la minge) va face deplasarea la Sibiu, în perioada 14-23 decembrie, unde va participa la stagiul de pregătire centralizată al reprezentativei Under 13 a ţării noastre, al cărei tehnician este Călin Anton.

Una dintre cele mai combative jucătoare ale echipei Baschet Club Star, Denisa Fitero a obţinut, în urma trialului de la Costineşti, dreptul de a face parte din lotul A al României, la categoria de vârstă sub 13 ani. Decarul alb-roşiilor se va alătura colegelor sale din selecţioanata ţării noastre, alături de care se va antrena timp de aproape zece zile. Prezenţa sportivelor se va face la hotel Sport din Sibiu, luni, 14 decembrie, la ora 10.00.

Selecţii Liliana Uşurelu, Ioana Miroiu şi Denisa Fitero au fost prezente şi la stagiul precedent de pregătire al loturilor naţionale, care a avut loc la începutul lunii noiembrie, de la Călimăneşti şi de la Costineşti.

Conform convocatorului Federaţiei Române de Baschet, fiecare sportiv trebuie să aibă asupra sa paşaportul, pentru o eventuală deplasare în străinătate. Acest act trebuie să aibă o valabilitate de minimum opt luni de la data selecţiei. Denisa Fitero va trebui să aibă echipament necesar pentru antrenamente de sală, dar şi îmbrăcăminte pentru eventuale şedinţe de pregătire în aer liber. O altă jucătoare a Baschet Club Star, Alexandra Anghel, a rămas în vederile FRB, dar pentru lotul B.

Astfel, cu mai puţin de două săptămâni înaintea Sărbătorilor de Crăciun, trei jucătoare ale echipei Baschet Club Star rămân în pregătire la loturile naţionale, gruparea din Capitală având, cel puţin o sportivă la trei categorii de vârstă diferite. Liliana Uşurelu are cel mai lung cantonament, liderul alb-roşiilor urmând să revină în Capitală cu o zi înainte de Anul Nou, în timp ce Denisa Fitero şi Ioana Miroiu vor fi în Bucureşti în seara zilei de 23 decembrie.

Unul dintre cele mai frumoase meciuri ale acestui tur de campionat a fost cel dintre CSS Botoşani şi Baschet Club Star, scor 82-109. Pentru a vedea rezumatul video, daţi click aici...

Niciun comentariu: