vineri, 19 martie 2010

UNDER 16. Star întâlneşte pe Phoenix Galaţi

Echipele Baschet Club Star şi Phoenix Galaţi vor disputa, sâmbătă, meciul tur din cadrul etapei a doua a grupei de calificare A4. Partida se va desfăşura în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală şi va începe de la ora 12.00. Întâlnirea va conta pentru Campionatul Naţional feminin Under 16. În celălalt joc din serie, LPS Galaţi va primi, acasă, vizita formaţiei Olimpia Bucureşti.

Chiar dacă a fost incertă până vineri seară, Denisa Fitero a primit drept de joc pentru partida cu Phoenix. Decarul formaţiei din Capitală va evolua cu o orteză specială la glezna dreaptă, dispozitiv pe care va trebui să-l poarte timp de şase luni. Centrul alb-roşiilor ar putea să nu înceapă meciul ca titular, însă o decizie finală în acest sens va fi luată înainte de primul angajament. De la adversare nu va fi în teren Teodora Neagu, sportiva din Galaţi accidentându-se destul de serios săptămâna trecută, la un meci din cadrul Campionatului Naţional Under 14.

Accidentări Cinci sportive din lotul echipei Baschet Club Star au probleme de sănătate înaintea partidei de sâmbătă cu Phoenix Galaţi.

Ioana Miroiu continuă să simtă dureri la piciorul drept şi există posibilitatea ca ea să fie menajată în partida de mâine, dacă desfăşurarea întâlnirii o va permite. În cazul în care Simona Rădanţu va fi complet refăcută, atunci fundaşul alb-roşiilor va prelua sarcinile căpitanului echipei Baschet Club Star. Mihaela Dragomir, Alexandra Anghel şi Diana Robu vor alcătui scheletul formaţiei de bază, acolo unde ar putea intra şi Mihaela Nemil, încă nerecuperată după o lovitură mai veche la gleznă.

În partidele directe, Phoenix nu a pierdut nicio dată în faţa echipei Baschet Club Star. Sportivele antrenate de Mugurel Lepădatu au câştigat toate cele 12 meciuri pe care le-au disputat cu Ioana Miroiu & Co. Gruparea din Galaţi are ca obiectiv, în acest sezon, o medalie la turneul final, în timp ce jucătoarele alb-roşii vor să termine în primele 12 formaţii din România. La adversare va evolua şi Liliana Uşurelu, extrema lotului naţional începând baschetul de performanţă la Star, team la care a fost legitimată în tur.

Denisa Fitero nu s-a antrenat săptăma aceasta. Detalii aici...

Niciun comentariu: