duminică, 24 ianuarie 2010

ONOARE. Liderul rămâne neschimbat

După patru etape disputate în Campionatul Municpal de senioare, Divizia Onoare, echipa Still Us rămâne neînvinsă, cu patru victorii din tot atâtea posibile, poziţia a doua în clasament fiind ocupată de senioarele formaţiei Baschet Club Star, la egalitate cu CSS 4A, ambele grupări având două partide câştigate din patru jucate, însă sunt despărţite de coşaveraj. Junioarele de la Baschet Club Star şi CSS 4B, ocupă, în ordine următoarele locuri, ambele formaţii impunându-se într-un singur meci din patru.

Chiar dacă nu a trecut decât cinci jucătoare pe foaia de arbitraj, echipa Still Us nu a avut probleme, duminică, cu formaţia de junioare a Baschet Club Star pe care au învins-o, în deplasare, cu scorul de 94-46. Experienţa a fost decisivă într-un meci în care, gazdele, au reuşit să stea cât mai aproape de adversarele lor doar până la pauza mare, atunci când jucătoarele alb-roşiii aveau de recuperat un ecart de 13 puncte, scor 27-40. Mihaela Nemil a fost cea mai bună marcatoare a amfitrioanelor, cu 14 puncte, în timp ce, de la oaspete s-a remarcat Claudia Rădulescu, autoare a cel puţin 12 pase decisive şi zece recuperări.

Tur Senioarele de la Baschet Club Star au pierdut cu CSS 4A, însă rămân pe locul al doilea în cadrul Campionatului Municipal, Divizia Onoare, graţie rezultatului din partida tur.

După ce în tur au pierdut la o diferenţă de 22 de puncte, scor 41-63, jucătoarele echipei CSS 4A şi-au luat revanşa în faţa senioarelor de la Baschet Club Star, pe care le-au învins, duminică, cu scorul de 57-38. Întâlnirea a fost echilibrată până spre final, în ultimul sfert sportivele antrenate de Cristina Măcărescu detaşandu-se decisiv pe tabela de marcaj. În urma acestui rezultat, ambele echipe au acumulat două victorii şi două înfrângeri, însă formaţia de senioare a Baschet Club Star păstrează avantajul coşaverajului în întâlnirile directe: 101-98.

Etapa viitoare programează două întâlniri oarecum dezechilibrate. Still Us va întâlni pe CSS 4A, în timp ce senioarele de la Baschet Club Star se vor lupta cu formaţia CSS 4B, iar junioarele de la Baschet Club Star au etapă liberă, deoarece vor participa la turneul decisiv al Campionatului Naţional feminin Under 15, care se va desfăşura în perioada 30 ianuarie-1 februarie la Craiova. Campionatul Municipal de senioare, Divizia Onoare, se desfăşoară sub formă de etape săptămânale, tur-retur, plus un turneu, urmând ca, după încheierea partidelor să se stabilească clasamentul final.

În Campionatul Naţional feminin Under 15, echipa Baschet Club Star are nevoie de o victorie în partida cu CSS Universitatea Craiova, pentru a se califica la turneul semifinal, grupa valorică A. Detalii aici...

Niciun comentariu: