sâmbătă, 16 ianuarie 2010

MUNICIPAL. Still Us rămâne neînvinsă

Junioarele de la Baschet Club Star au învins cu scorul de 65-62 formaţia CSS 4B, în timp ce echipa Still Us a trecut, după un meci spectaculos, de senioarele de la Baschet Club Star, scor 72-49. Ambele partide au contat pentru etapa a treia a Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, şi s-au disputat sâmbătă în sala Şcolii 54 din Capitală.

După trei runde, echipa de senioare a Baschet Club Star se află pe primul loc în clasament, acumulând patru puncte, după un total de două victorii şi o înfrângere. Still Us se află pe poziţia a doua în această ierarhie, însă gruparea condusă de fosta mare jucătoare Svetlana Drăguşin are un meci mai puţin şi două reuşite din tot atâtea partide disputate. Ultimele trei locuri sunt ocupate, în ordine, de formaţiile CSS 4A, Baschet Club Star, echipa de junioare, şi de CSS 4B, toate cu câte trei puncte, departajate de coşaveraj, cu o rundă înainte de finalul turului.

Sezon
Echipa Baschet Club Star va juca duminică, în sala Şcolii 128 din Capitală, meciul cu formaţia CS Dan Dacian, din cadrul etapei a şasea a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare.


Junioarele de la Baschet Club Star au reuşit surpriza etapei a treia, învingând, la limită, scor 65-62, după un meci superb, echipa CSS 4B. Meciul s-a jucat, practic, în ultima perioadă, atunci când jucătoarele alb-roşiii au reuşit să recupereze un deficit de 11 puncte, scor 40-51. De la învingătoare, Diana Robu (foto, numărul 17) a fost principala realizatoare, cu 22 de puncte, în timp ce Denisa Fitero a încheiat partida cu 11 puncte, iar Mihaela Nemil a avut opt puncte şi cinci intercepţii.

Formaţia celebrei jucătoare Svetlana Drăguşin, Still Us, a evoluat perfect în partida cu echipa de senioare de la Baschet Club Star şi s-a impus cu scorul de 72-49. Oana Constantinescu, autoare a 25 de puncte, şi Svetlana Drăguşin, 16 puncte, au fost top-scorele învingătoarelor, în timp ce, de la adversare, Alexandra Petre şi-a trecut în cont 14 puncte. Aceasta a fost prima înfrângere a formaţiei de senioare de la Baschet Club Star, care acumulase, până la această întâlnire, două victorii. În această etapă, echipa CSS 4A nu a avut programat niciun meci, având zi liberă.

Echipa de junioare a Baschet Club Star a susţinut două partide în Campionatul Municipal, Divizia Onoare, împărţindu-şi, în mod egal, victoriile şi înfrângerile. Detalii aici...

Niciun comentariu: