sâmbătă, 16 ianuarie 2010

ANIVERSARE. La mulţi ani, Denisa!

Chiar dacă a început sportul de performanţă mai târziu decât colegele sale de echipă, de la Baschet Club Star, Denisa Fitero (foto) a reuşit, într-un timp foarte scurt, să ajungă la acelaşi nivel cu majoritatea jucătoarelor alb-roşiii. Selecţiile la loturile naţionale Under 13 şi Under 14 au făcut-o să fie o sportivă apreciată în club şi să facă parte din formaţia de bază a alb-roşiilor.

Denisa Fitero a împlinit, sâmbătă, vârsta de 14 ani, prilej cu care conducerea echipei Baschet Club Star îi urează multă sănătate, împlinirea tuturor dorinţelor şi la cât mai multe meciuri în tricolul alb-roşu şi, dacă se poate, şi sub tricolor. După turneul de la Wasserburg, de acum doi ani, jucătoarea a declarat că modelul său în sport este Diana Pop, baschetbalistă care a cucerit de şase ori titlul în Bundesliga. Dacă va reuşi să-şi ducă la bun sfârşit promisiunea, atunci centrul grupării din Capitală va avea, cu siguranţă, numai de câştigat. La mulţi ani, Denisa!

Program Chiar dacă şi-a dorit să aibă parte de câteva clipe alături de cei dragi, programul Denisei Fitero a fost foarte încărcat în acest sfârşit de săptămână, jucătoarea fiind alături de colegele sale la meciurile pe care echipierele Baschet Club Star le-au susţinut în Divizia Onoare şi în Campionatul Naţional feminin Under 16.

A fost selecţionată în lotul echipei Baschet Club Star în ianuarie 2007, iar câteva luni mai târziu a plecat la turneul internaţional de la Viena, acolo unde a devenit vicecampioană europeană la categoria Under 13. Chiar dacă în Austria nu a evoluat niciun minut, fiind mult prea mică, Denisa Fitero a ajuns, într-un timp foarte scurt, una din sportivele de bază din lot. Are un record de puncte marcate de invidiat, 32, şi înscrie, pe medie, într-un meci, peste zece puncte, la care adaugă cel puţin cinci recuperări.

Este conştientă că mai are încă mult de muncă şi ştie că, de multe ori, încearcă mai mult decât poate, însă face acest lucru doar pentru a-şi ajuta colegele. Nu a evoluat, de-a lungul carierei, decât pentru echipa Baschet Club Star, însă nu este convinsă că ar dori să părăsească această formaţie de care, după cum recunoşte chiar ea, s-a ataşat mult. "Vreau ca părinţii mei să fie mândri de mine şi de ceea ce am realizat şi să-mi pot bucura toată familia prin reuşitele mele în sportul de performanţă", a mărturisit Denisa Fitero pentru site.

Pentru a vedea profilul jucătoarei Denisa Fitero, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: