sâmbătă, 30 ianuarie 2010

EŞEC. Olimpia, imbatabilă în faţa BC Star

Echipa Baschet Club Star nu a putut să înscrie decât 13 puncte în 20 de minute şi a pierdut partida cu Olimpia Bucureşti, scor 34-72, din cadrul turneului de sală de la Craiova, competiţie care contează pentru Campionatul Naţional feminin Under 15. În urma acestui rezultat, jucătoarele alb-roşiii au nevoie de cel puţin două victorii pentru a putea spera la calificarea în fazele superioare ale întrecerii.

În prima perioadă a întâlnirii s-a mers cap la cap, meciul fiind foarte echilibrat. Mihaela Dragomir (foto, la minge) a reuşit să înscrie opt din cele 12 puncte ale sale în debutul partidei, în timp ce adversarele jucătoarelor alb-roşiii au replicat prin Samira Salasel şi prin Andreea Ene, care au marcat câte patru puncte fiecare. După zece minute, tabela a indicat un ecart de cinci puncte în favoarea grupării din Şoseaua Iancului, care a condus cu scorul de 15-10.

Absenţă Simona Rădanţu nu a făcut deplasarea la turneul de sală de la Craiova, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, jucătoarea anunţând că nu poate evolua din cauza unor probleme familiale.

Următoarele două perioade au aparţinut categorit jucătoarelor antrenate de Măndica Ciubăncan, care s-au distanţat decisiv, câştigând sferturile doi şi trei la diferenţe substanţiale: 21-11 şi 21-3. În acest meci şi-a făcut debutul pentru Olimpia şi Ingrid Lişman, sportivă care, în turul campionatului, a evoluat la Baschet Club Star. Fosta echipieră a alb-roşiilor a reuşit un singur punct. Denisa Fitero, cu şapte puncte, şi Mihaela Nemil, cu şase, s-au remarcat în ofensivă, alături de Mihaela Dragomir. De la Baschet Club Star, Ioana Miroiu şi-a trecut în cont cinci puncte.

Sâmbătă seară, echipa Baschet Club Star nu are programat niciun meci la turneul de sală de la Craiova, jucătoarele alb-roşiii având etapă liberă. În această rundă se dispută partidele dintre CS Dan Dacian - Olimpia Bucureşti şi CSS Universitatea Craiova - Phoenix Galaţi. Ioana Miroiu & Co vor avea meciul decisiv pentru calificarea în fazele superioare duminică seară, atunci când gruparea din Capitală va întâlni pe CSS Univ. Craiova.

Ioana Murea va reveni în lotul echipei Baschet Club Star la meciul cu CS Dan Dacian. Sportiva a primit acceptul de a evolua, după accidentarea de la ligamente. Detalii aici...

Un comentariu:

CRAIOVA spunea...

Ce pot spune avetzi o echipa buna si un antrenor dedicat si foarte experimentat.BAFTA in continuare .