vineri, 29 ianuarie 2010

DECISIV. Derby-ul Capitalei, mutat în Bănie!

Ultimul turneu de sală din faza de calificare a seriei a doua a Campionatului Naţional feminin Under 15 este programat la Craiova, în perioada 30 ianuarie - 1 februarie. Echipa Baschet Club Star va disputa primul meci în compania formaţiei Olimpia Bucureşti, întâlnire care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12.00. În partidele directe, adversarele jucătoarelor alb-roşiii s-au impus de două ori în acest sezon competiţional. În palmaresul dintre cele două grupări, team-ul din Şoseaua Iancului şi-a adjudecat 21 de victorii din 29 posibile, începând din decembrie 2006.

Baschet Club Star s-ar puta să nu o folosească în acest turneu pe Simona Rădanţu, sportiva având probleme familiale, jucătoarea anunţând conducerea echipei de acest lucru. Nici Mihaela Dragomir şi Mihaela Nemil nu sunt refăcute în totalitate după accidentări la genunchi şi la gleznă, astfel că Olimpia porneşte cu prima şansă în acest meci. Gruparea antrenată de Măndica Ciubăcan nu a avut probleme în niciuna din cele două întâlniri pe care le-a disputat, în acest sezon, cu jucătoarele alb-roşiii, ambele câştigate cu scoruri categorice în Campionatul Naţional feminin Under 15: 78-28 şi 86-59.

Decisiv Echipa Baschet Club Star se poate califica la turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15 dacă reuşeşte să învingă, în meci direct, pe CSS Universitatea Craiova.

La acest turneu ar putea debuta, pentru Olimpia Bucureşti, Ingrid Lişman, jucătoare care, în tur, a evoluat pentru Baschet Club Star. Aceasta ar fi prima partidă pe care fosta echipieră a alb-roşiilor o va susţine împotriva colegelor sale din prima parte a sezonului. Ingrid Lişman a disputat 45 de meciuri alături de Ioana Miroiu & Co şi a reuşit 119 puncte, având o medie de 2,64 puncte pe meci şi a fost prezentă pe teren la un singur meci direct dintre Olimpia şi Baschet Club Star, în acest sezon, cel câştigat de formaţia din Şoseaua Iancului cu scorul de 78-28.

Înainte de primul meci din cadrul turneului decisiv al seriei a doua de calificare, echipa Baschet Club Star are programat un antrenament, vineri după-amiază, în sala Şcolii 103. Plecarea spre Craiova este fixată sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.15, de la Şcoala 119, iar delegaţia grupării din Capitală se va caza, în Bănie, la Pensiunea "Vila Everest", locaţie situată în apropierea centrului localităţii. Pentru acest turneu vor face deplasarea Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Miruna Lală, Alexandra Anghel, Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Ioana Murea şi Mihaela Nemil. O decizie finală în privinţa Simonei Rădanţu se va lua abia vineri-seară.

În seria a doua de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 15, echipa Baschet Club Star ocupă locul al treilea în grupă.
Detalii aici...

Niciun comentariu: