duminică, 31 ianuarie 2010

PREVIZIBIL. Succes uşor cu CS Dan Dacian

Patru jucătoare din echipa Baschet Club Star au marcat peste zece puncte în partida pe care gruparea din Capitală a câştigat-o fără probleme, la Craiova, în faţa formaţiei CS Dan Dacian, scor 78-20. Ioana Murea (foto, în alb) a revenit pe teren după a absenţă de aproape şapte luni, trecându-şi în cont 12 puncte, şase recuperări şi două intercepţii. Mihaela Nemil, cu 22 de puncte avute pe foaia de arbitraj, a fost top-score-ul învingătoarelor. Partida s-a disputat duminică dimineaţă şi a contat pentru cel de-al treilea turneu de sală al Campionatului Naţional feminin Under 15, seria a doua.

Prima perioadă a fost una fără istoric, jucătoarele alb-roşiii intrând perfect în meci, prin 12 puncte împărţite în mod egal de Ioana Murea, Denisa Fitero şi de Mihaela Nemil, în timp ce adversarele echipierelor Baschet Club Star au răspuns cu două coşuri din acţiune. După zece minute, tabela a consemnat scorul de 20-5, ecartul mărindu-se şi mai mult până la pauză, atunci când Ioana Miroiu & Co au avut o diferenţă considerabilă în meci, scor 42-11.

Debut În primul meci pe care l-au susţinut la turneul de sală de la Craiova, jucătoarele alb-roşiii au pierdut partida cu Olimpia Bucureşti, scor 34-72, diferenţă recuperată în întâlnirea cu CS Dan Dacian.

După reluare, Mihaela Dragomir a punctat din spatele semicercului, fundaşul echipei Baschet Club Star adăugându-şi, în cel de-al treilea sfert, alte patru puncte în cont, în timp ce Alexandra Anghel a ajutat-o cu încă şase. După 30 de minute de joc, tabela a indicat scorul de 59-19 pentru Ioana Miroiu & Co. Ultimele minute ale întâlnirii nu au contat decât pentru statistică, diferenţa mărindu-se la 58 de puncte la final, scor 78-20 pentru Baschet Club Star. Simona Rădanţu nu a evoluat la acest turneu pentru gruparea din Capitală, sportiva având probleme familiale.

Pentru a se putea califica la turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, echipa Baschet Club Star are nevoie de o victorie în partida cu CSS Universiatea Craiova, întâlnire programată duminică-seară, în Bănie. Gruparea care va învinge în acest meci îşi va asigura un loc în faza superioară a competiţiei, acolo unde vor fi prezente formaţiile MC Sport Cluj, Bega Timişoara, Sirius Târgu Mureş, Phoenix Galaţi şi Olimpia Bucureşti.

Turneul de la Craiova a fost decisiv pentru calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 15. Detalii aici...

Niciun comentariu: