joi, 14 ianuarie 2010

DERBY. La un pas de primul loc, în Onoare

Cea de-a treia etapă a Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, programează două meciuri grele pentru formaţiile Baschet Club Star. Echipa mare va întâlni, sâmbătă, în derby-ul primei părţi a sezonului, pe Still Us, grupare la care evoluează şi Svetlana Drăguşin, în timp ce junioarele se vor întrece cu Clubul Sportiv Şcolar 4 B, într-un meci care contează pentru partea de jos a clasamentului.

Echipa de senioare a Baschet Club Star este neînvinsă în cadrul Campionatului Municipal, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu adversara sa de sâmbătă, puternica formaţie Still Us. Astfel, cele două grupări se vor lupta pentru poziţia de lider în Divizia Onoare, anunţându-se un meci foarte echilibrat în care, totuşi, prima şansă la victorie o au adversarele jucătoarelor alb-roşiii, care le au în lot pe Svetlana Drăguşin, Claudia Rădulescu şi pe Roxana Grigorescu.

Clasament Echipa de senioare a Baschet Club Star este lider în Divizia Onoare, cu patru puncte, din tot atâtea posibile, fiind urmată, la coşaveraj de formaţia Still Us. Pe următoarele locuri se află, în ordine, CSS 4A, CSS 4B şi junioarele de la Baschet Club Star.

Chiar dacă pornesc cu şansa a doua în meciul cu Still Us, Mirela Frăţilă (foto, la minge) şi coechipirele sale sunt decise să încerce o surpriză în această întâlnire. "Visul meu a fost să joc mereu cu Svetlana Drăguşin, pentru că îmi place foarte mult ca sportivă şi ca om. Din păcate, acum, vom fi adversare, lucru care nu poate decât să mă ambiţioneze", a declarat Mirela Frăţilă pentru site. Liliana Uşurelu nu va mai fi în lotul Baschet Club Star deoarece s-a transferat la Galaţi, însă locul său ar putea fi luat tot de o jucătoare valoroasă, pentru a acoperi postul lăsat liber, cel de extremă.

Junioarele îşi continuă seria de partide în Campionatul Municipal, Ioana Miroiu & Co urmând să înfrunte echipa Clubului Sportiv Şcolar 4. Jucătoarele alb-roşiii nu au şanse foarte mari la o victorie în Divizia Onoare, aici urmând să întâlnească numai formaţii de senioare, cu o experienţă mult mai mare, lucru care s-a observat şi pa partida precedentă din Divizia Onoare. Lotul sub 16 ani a Baschet Club Star a fost înscris în această competiţie şi datorită faptului că nu toate sportivele au luat normele impuse de Federaţia Română de Baschet la Under 16 feminin.

Duminică, jucătoarele alb-roşiii vor susţine partida cu formaţia CS Dan Dacian, din cadrul etapei a şasea a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare. Detalii aici...

Niciun comentariu: