luni, 11 ianuarie 2010

AMÂNARE. Restanţă cu CS Dan Dacian

Echipa Baschet Club Star ar fi trebuit să susţină sâmbătă, 9 ianuarie, meciul cu formaţia CS Dan Dacian Bucureşti, din cadrul etapei a şasea a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare. Partida a fost amânată din cauza faptului că ambele grupări au susţinut meciuri în competiţia rezervată jucătoarelor sub 15 ani, de la Galaţi, din perioada 7-9 ianuarie, astfel că întâlnirea se va reprograma pentru cel mai târziu duminică, 17 ianuarie.

Baschet Club Star şi CS Dan Dacian se mai află în grupă cu formaţiile Phoenix Galaţi, CSS Bacău şi CSS Botoşani, jucătoarele alb-roşiii aflându-se pe poziţia a doua în serie, după Phoenix. Ioana Miroiu & Co mai au nevoie doar de două victorii pentru a-şi asigura, matematic, prezenţa în fazele superioare ale competiţiei încă înainte de turneul final al grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16, turneu ce va avea loc în perioada 5-7 martie, într-o localitate ce va fi stabilită ulterior.


Doar şapte din cele zece echipiere ale Baschet Club Star au drept de joc în Campionatul Naţional feminin Under 16, conform site-ului forolui de specialitate din ţara noastră. Astfel, Ioana Miroiu, Mihaela Nemil, Mihaela Dragomir, Simona Rădanţu şi Denisa Fitero şi-au îndeplinit baremul de minimum 60 de puncte de la normele de control, în timp ce Ioana Murea şi Diana Robu aşteaptă o nouă sesiune a Federaţiei Române de Baschet pentru a realiza cerinţele impuse de FRB, ultimele două neparticipând, până acum, la nicio probă din cele două efectuate de toate echipele.

Formaţia CS Dan Dacian se află pe ultimul loc în grupa a cincea de calificare, neavând nicio victorie, în timp ce Baschet Club Star a adunat şapte puncte din opt posibile în turul actualei ediţii de campionat. Într-un alt meci din cadrul etapei a şasea, la Galaţi, Phoenix, din localitate, a învins fără probleme Clubul Sportiv Şcolar Bacău, cu scorul de 80-59, într-o partidă în care Iulia Răileanu nu a evoluat decât trei minute. După ce vor disputa întâlnirea cu Dan Dacian, jucătoarele alb-roşiii se vor deplasa la Galaţi, pe 23 ianuarie, pentru meciul cu Phoenix.

Echipierele Baschet Club Star vor susţine, miercuri, un nou meci de verificare cu Vampires Bucharest, la Şcoala Americană. În ultima partidă directă, jucătoarele alb-roşiii s-au impus cu scorul de 73-46. Detalii aici...

Niciun comentariu: