miercuri, 13 ianuarie 2010

AMÂNARE. Meciul cu Vampires, reprogramat

Echipa Baschet Club Star ar fi trebuit să dispute, miercuri, un meci amical cu formaţia Vampires Bucharest, însă partida, care trebuia să se desfăşoare la Şcoala Americană, a fost amânată de organizatori. Cele două grupări vor reprograma întâlnirea la o dată stabilită de comun acord, însă acest lucru nu se va întâmpla mai repede de 20 ianuarie.

În aceste condiţii, jucătoarele alb-roşiii vor reveni în sala de antrenament a Şcolii Generale 103, acolo unde vor pregăti meciul cu echipa CS Dan Dacian, din cadrul etapei a şasea a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare. Jucătoarele de bază ale formaţiei Baschet Club Star pentru partea a doua a sezonului vor fi Ioana Miroiu, Mihaela Dragomir, Mihaela Nemil, Simona Rădanţu şi Denisa Fitero, cele cinci sportive trecând probele de control impuse de federaţia de specialitate.

Istoric Ultimul meci pe care echipa Baschet Club Star l-a disputat cu formaţia Vampires Bucharest a revenit jucătoarelor alb-roşiii cu scorul de 73-46. Cele două grupări s-au întâlnit de cinci ori până acum, Ioana Miroiu & Co adjudecându-şi trei victorii.

Diana Robu şi Ioana Murea aşteaptă o nouă sesiune de probe a Federaţiei Române de Baschet, aceasta urmând să aibă loc la sfârşitul lunii ianuarie, însă aici vor fi prezente doar jucătoarele care nu au susţinut deloc normele de control sau au fost prezente doar la una din cele două perioade de testare. Conform frbaschet.ro, doar sportivii care şi-au îndeplinit baremul la norme au drept de a evolua în Campionatele Naţionale de juniori.

Federaţia Română de Baschet a înştiinţat echipa Baschet Club Star asupra folosirii jucătoarei Diana Robu în actuala ediţie a Campionatului Naţional feminin Under 16: "Până la susţinerea normelor de control sportiva nu are, oficial, drept de joc. În caz contrar se riscă pierderea partidei cu scorul de 0-20". Oficialii FRB trebuie să ţină cont şi de faptul că Diana Robu întruneşte condiţiile de talie impuse de forul de specialitate.

Baschet Club Star are două echipe în Campionatul Municipal feminin, Divizia Onoare, în competiţia rezervată senioarelor. Chiar dacă au sub 16 ani, junioarele de la Star au reuşit un meci frumos cu CSS 4 A. Detalii aici...

Niciun comentariu: