sâmbătă, 28 noiembrie 2009

OBIECTIV. Star a învins Bacăul, scor 100-65

Ultima etapă a turului a adus un nou succes pentru echipa Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roşiii au câştigat, sâmbătă, partida de pe teren propriu, scor 100-65, cu formaţia CSS Bacău şi au încheiat primele cinci etape pe locul al doilea în grupa a cincea din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16. Lider în serie este Phoenix Galaţi, grupare care are un total de zece puncte din tot atâtea posibile.

Liliana Uşurelu a fost la un pas de a-şi egala recordul personal, totalizând în acest meci 39 de puncte, în timp ce Simona Rădanţu (foto, la minge) a marcat 15 puncte şi a reuşit alte opt intercepţii şi două capace. Ioana Miroiu, chiar dacă a avut o zi mai slabă, a terminat cu 12 puncte, iar Denisa Fitero şi-a ajutat colegele cu 11 puncte. Mihaela Nemil şi Alexandra Anghel şi-au împărţit, în mod egal, 12 puncte, în timp ce Mihaela Dragomir a totalizat şapte. Ingrid Lişman a avut patru puncte, patru intercepţii şi alte câteva recuperări importante, într-un meci echilibrat doar la început.


Partida a început mai slab pentru jucătoarele alb-roşiii, care au fost conduse cu două puncte după prima perioadă, scor 17-19. În următoarele minute, intrarea Simonei Rădanţu s-a văzut imediat în defensivă, în timp ce Liliana Uşurelu şi Denisa Fitero au punctat de fiecare dată când au avut ocazia. Sfertul al doilea a fost câştigat de echipa Baschet Club Star cu scorul de 36-10, amfitrioanele având la pauza mare un ecart de 14 puncte.

După reluare, oaspetele au apelat la o apărare în zonă, însă gazdele au reuşit să găsească rezolvări în ofensivă. Ingrid Lişman, Ioana Miroiu, Liliana Uşurelu şi Alexandra Anghel au marcat majoritatea punctelor din perioada a treia, în care Baschet Club Star s-a impus cu 28-12. Ultimele zece minute ale întâlnirii nu au avut, practic, istoric, iar Simona Rădanţu a închis tabela la 100-65. În celălalt meci din grupă, Phoenix Galaţi a trecut, acasă, scor 107-51, de CSS Botoşani. Campionatul se va relua pe 9 ianuarie 2010.

Pentru a vedea galeria foto de la partida dintre Baschet Club Star şi CSS Bacău accesaţi acest link...

Niciun comentariu: