marți, 12 ianuarie 2010

RELAXARE. Refacere la Club Bery

După ce au disputat cinci meciuri în numai patru zile, echipierele Baschet Club Star s-au relaxat, după partida cu formaţia CSS 4, din cadrul Campionatului Municipal, Divizia Onoare, la Club Bery, din Capitală. Astfel, jucătoarele alb-roşiii s-au bucurat de toate facilităţile instituţiei şi au înotat în bazinul semiolimpic al superbei construcţii. De marţi, sportivele vor reveni la antrenamente, urmând ca, în această săptămână, să aibă programate două partide.

După o perioadă destul de aglomerată în jocuri oficiale, Clubul Bery a fost locul ideal pentru destindere al jucătoarelor alb-roşiii. Ioana Murea, Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu şi Denisa Fitero (în fotografie), alături de Mihaela Dragomir, s-au relaxat şi s-au distrat înainte de şedinţele de pregătire care vor reîncepe marţi. O zi mai târziu, echipa Baschet Club Star va evolua, într-un meci amical, împotriva formaţiei Vampires Bucharest, într-o întâlnire de verificare care va avea loc la Şcoala Americană din Capitală. Cele două grupări se înfruntă pentru a şasea oară.

Under 15 Echipa Baschet Club Star se află pe locul al treilea în campionatul junioarelor, la categoria de vârstă sub 15 ani, după ce jucătoarele alb-roşiii au reuşit, la Galaţi, un turneu în care au învins pe CS Dan Dacian şi pe CSS Universitatea Craiova.

Jucătoarele echipei Baschet Club Star au declarat că s-au bucurat, din plin, de condiţiile oferite de clubul de fitness. "A fost foarte frumos şi a fost foarte bine pentru că ne-am mai relaxat. Am făcut şi saună şi ne-a plăcut. Ar trebui să revenim aici", a declarat Ioana Miroiu, pentru site. În această locaţie face recuperarea Ioana Murea, extrema grupării din Capitală revenind la antrenamente încă de săptămâna trecută şi este gata de partidele amicale sau oficiale care urmează în acest sezon competiţional.

În ceea ce priveşte Campionatul Naţional feminin Under 16, echipa Baschet Club Star va întâlni, duminică, în sala Şcolii 128 din Capitală, de la ora 13.30, formaţia CS Dan Dacian, într-un meci restanţă din cadrul etapei a şasea a grupei a cincea de calificare. În tur, jucătoarele alb-roşiii s-au impus cu scorul de 96-41, principalele marcatoare fiind Liliana Uşurelu (37 de puncte), Ruxandra Runceanu(13 puncte) şi Ioana Miroiu (11 puncte). Liliana Uşurelu s-a transferat, din retur, la Phoenix Galaţi, în timp ce Ruxandra Runceanu nu va fi convocată la această partidă.

Partida dintre echipele Baschet Club Star şi CS Dan Dacian ar fi trebuit să se desfăşoare pe 9 ianuarie 2010, însă întâlnirea a fost amânată. Detalii aici...

Niciun comentariu: