joi, 17 decembrie 2009

TRANSFER. Ingrid Lişman pleacă de la Star

Jucătoarea Ingrid Lişman (foto) a decis ca, în perioada de transfer, să părăsească echipa Baschet Club Star, urmând a evolua, de anul viitor, cel mai probabil pentru Olimpia Bucureşti. Pentru a putea ajunge la gruparea din Şoseaua Iancului, sportiva are nevoie şi de acordul clubului BC 97, asociaţie care îi va elibera dezlegarea pentru o altă formaţie, pentru continuarea activităţii de performanţă.

Baschet Club Star a obţinut acordul de la echipa BC 97 pentru ca Ingrid Lişman să ajungă alături de jucătoarele alb-roşiii în urmă cu un sezon. Sportiva a debutat la un meci de verificare cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 Bucureşti. Baschetbalista a anunţat, încă din turul acestui campionat, că intenţionează să părăsească formaţia pentru care a activat în ultima perioadă, fosta echipieră a Baschet Club Star având acum de aşteptat căile legale de rezolvare ale transferului, pentru continuarea activităţii de performanţă.

Debut Ingrid Lişman a disputat primul meci pentru Baschet Club Star pe 8 ianuarie 2009, ultima sa prezenţă în tricoul alb-roşu fiind pe 16 decembrie 2009. Centrul formaţiei din Capitală are un record personal de opt puncte marcate.

Conform regulamentelor federaţiei de specialitate, echipa care va acorda dezlegare definitvă pentru Ingrid Lişman este asociaţia BC 97 Bucureşti, Baschet Club Star urmând să trimită către clubul amintit dezlegarea sportivei, lucru care se va face în zilele următoare. Din returul sezonului 2009-2010, centrul alb-roşiilor va putea evolua pentru orice formaţie doreşte, după ce se vor încheia actele necesare pentru trecerea jucătoarei la un alt club. FRB nu a anunţat, încă, oficial, perioada de transfer.

În această pauză competiţională, Baschet Club Star o va legitima pe Diana Robu, sportiva aflându-se, deja, în pregătire cu noua sa formaţie. Gruparea din Capitală a ajuns la un acord cu Clubul Sportiv Şcolar 4, pentru ca Diana să evolueze alături de Ioana Miroiu & Co în returul Campionatului Naţional feminin Under 16. Pentru categoria de vârstă sub 15 ani (1995-1996), jucătoarele alb-roşiii vor avea un lot de zece, după revenirea Ioanei Murea.

Ultimul meci oficial pe care Ingrid Lişman l-a disputat la Baschet Club Star a fost cel cu Phoenix Galaţi, de la turneul Campionatului Naţional feminin Under 15. Detalii aici...

Niciun comentariu: