duminică, 13 decembrie 2009

TURNEU. Doar pe locul patru, la Under 15

Chiar dacă nu a reuşit un meci perfect, Mihaela Nemil (foto, în roşu) a marcat 12 puncte în meciul pe care Baschet Club Star l-a pierdut, duminică, scor 31-60, în faţa echipei Phoenix Galaţi, în cadrul ultimei etape a seriei I a Campionatului Naţional feminin Under 15, care s-a desfăşurat în sala Olimpia, din Capitală. După patru partide, jucătoarele alb-roşiii păstrează, totuşi, şanse minime de calificare în faza următoare a competiţiei, având nevoie de victorii în întâlnirile duble cu Olimpia şi cu CSS Univ. Craiova.

Denisa Fitero, Alexandra Anghel şi Simona Rădanţu au reuşit, împreună, acelaşi total la puncte marcate cu cel al Mihaelei Nemil, în timp ce Ioana Miroiu a mai adăugat încă şapte. De la adversare, Iulia Răileanu a fost imperială, înscriind de una singură 32 de puncte, cu unul mai mult decât au marcat toate jucătoarele de la Baschet Club Star. Şi de această dată, gruparea din Capitală a pornit foarte greu, după prima perioadă Phoenix având un ecart de 13 puncte, scor 20-7. Lucrurile nu s-au schimbat nici până la pauza mare, atunci când tabela a indicat 31-11 pentru formaţia din Galaţi.

Derby Baschet Club Star a pierdut la limită, scor 54-55, meciul cu echipa CSS Univ. Craiova, din cadrul etapei a patra a seriei I a Campionatului naţional feminin Under 15.

Sfertul al treilea al întâlniri a fost cel mai echilibrat. Mihaela Nemil şi Simona Rădanţu au reuşit să o închidă pe Irina Vasilache, însă jucătoarea formaţiei din Galaţi a găsit soluţii în faza ofensivă, combinând excelent cu Iulia Răileanu şi cu Ana Maria Dudu. Perioada a revenit, de asemeni, adversarelor, care s-au impus cu 18-12, ultimul sfert contând doar pentru statistici, Phoenix învingând, fără probleme, cu 60-31. După acest turneu, gruparea din Galaţi este neînvinsă în serie, fiind urmată, în ordine, de Olimpia, CSS Univ. Craiova. Baschet Club Star şi de CS Dan Dacian.

De la partida dintre Baschet Club Star şi Phoenix Galaţi a lipsit Mihaela Dragomir, accidentată în meciul cu CSS Univ. Craiova, care s-a disputat sâmbătă. Jucătoarea alb-roşiilor a suferit o fisură la mâna stângă, astfel că sportiva nu va mai evolua în niciun meci în acest an. Luni, marţi, joi, vineri şi sâmbătă sunt programate antrenamente, iar miercuri echipa Baschet Club Star va susţine o partidă de verificare cu Şcoala Americană.

Echipa de senioare a Baschet Club Star este neînvinsă în cadrul Campionatului Municipal din Bucureşti, după două partide disputate. Detalii aici...

Niciun comentariu: