luni, 31 decembrie 2007

MVP. Ioana Miroiu e jucatoarea anului!

Timp de aproape doua saptamani, fanii echipei Baschet Club Star au putut vota pe site sportiva favorita la titlul de „Jucatoarea anului 2007”. Pentru aceasta distinctie au fost selectate de catre conducerea clubului cinci baschetbaliste: Ioana Miroiu (foto), Mihaela Dragomir, Ana Maria Draghici, Beatrice Roman si Alice Nita, toate reusind performante notabile cu echipa
in anul 2007.
In majoritatea timpului Ana Maria Draghici si Beatrice Roman au fost in topul acestui sondaj, ambele fiind, pe rand, la conducere. Insa, ieri dupa amiaza, rezultatul s-a schimbat surprinzator! Ioana a totalizat 205 voturi, din 591 de optiuni exprimate, si a devenit, conform procentajelor, MVP-ul Baschet Club Star in anul pe care l-am incheiat astazi. Pentru cei care si-au postat zilnic preferintele sa mai spunem ca fundasul echipei noastre era pe pozitia a treia sambata seara, la o diferenta semnificativa de primele doua clasate. Ana Maria Draghici, cu 175 de voturi, si Beatrice Roman, cu 155 de voturi, au incheiat pe pozitiile doi si, respectiv, trei. Mihaela Dragomir a terminat a patra, cu 34 de voturi, in timp ce Alice Nita a primit 22.
Ioana Miroiu a jucat, in total, in 50 de meciuri pentru B.C. Star, pentru care a marcat 200 de puncte, avand o medie de patru puncte pe meci. Recordul personal al jucatoarei intr-un meci este de 12 puncte si a fost reusit intr-un joc cu Speranta Cluj, din 3 iulie a.c., la Campionatul National under 12 de la Cerbul. Ioana a debutat oficial intr-o partida a Baschet Club Star pe data de 30 octombrie 2006, cand a inscris doua puncte in jocul dintre Star si Royal Fun, scor final 55-10. Fundasul B.C. Star a inceput baschetul de performanta in luna septembrie a anului trecut si a evoluat numai la Star.

Niciun comentariu: