duminică, 6 decembrie 2009

ONOMASTICĂ. La mulţi ani, Nicoleta!

În fiecare an, pe data de 6 decembrie, românii îl sărbătoresc pe Sfântul Ierarh Nicolae, cunoscut ca şi Făcătorul de Minuni. Peste 800.000 de locuitori ai ţării noastre poartă acest nume sau derivate ale acestuia. Duminică, două componente ale echipei Baschet Club Star, Nicoleta Constantinescu şi Mădălina Nicoleta Stan, îşi serbează onomastica. Alături de ele, jucătoarele alb-roşiii şi-au lustruit ghetuţele şi aşteaptă cadourile.

Nicoleta Constantinescu şi Mădălina Stan au evoluat doar pentru Baschet Club Star şi au venit în perioade diferite la gruparea din Capitală. Nico a început performanţa odată cu lotul de bază, pe 20 septembrie 2006, în timp ce "Dădă", aşa cum este amintată Mădălina de coechipiere a fost selecţionată câteva luni mai târziu. Conducerea echipei şi colegele sunt alături de cele două sărbătorite şi le urează tot binele din lume, sănătate, încredere şi fericire. La mulţi ani, Nicoleta!


În acest sezon, Mădălina Stan nu a evoluat în niciun meci din cauza unei accidentrări la menisc, sportiva aflându-se în recuperare. Nicoleta Constantinescu a fost prezentă în trei din cele patru partide pe care jucătoarele alb-roşiii le-au susţinut, pătrarul grupării din Capitală lipsind de la întâlnirea cu CSSS Bacău din cauza unei răceli puternice. Fundaşul Baschet Club Star s-a recuperat şi este gata de Campionatul Naţional Under 15, acolo unde va avea o grupă de foc.

Conducerea echipei feminine Baschet Club Star este alături de toate jucătoarele alb-roşiii şi le urează, cu ocazia acestei Zile Sfânte, fericire, sănătate şi cadouri îmbelşugate. Cele trei victorii, din patru posibile, pe care sportivele formaţiei din Capitală le-au oferit fanilor şi oficialilor asociaţiei în grupa a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16, sunt cel mai frumos cadou de Sfântul Niculae.

Diana Robu şi Mihaela Dragomir şi-au serbat onomastica pe 30 noiembrie, cu ocazia Sfântului Andrei. Amănunte citiţi aici...

Niciun comentariu: