luni, 30 noiembrie 2009

ONOMASTICĂ. La mulţi ani, Andreea!

Data de 30 noiembrie este trecută în calendarele bisericeşti ortodoxe cu literă roşie, ca o adevărată sărbătoare a creştinismului românesc. Această zi simbolizează slăvirea Sfântului Andrei, patronul spiritual al ţării noastre, peste 600.000 de români serbându-şi ziua onomastică. Asociaţia Baschet Club Star urează tuturor celor cu numele de Andrei şi de Andreea un sincer "La mulţi ani!" şi tot ceea ce-şi doresc.

Statisticile arată că aproximativ 263.585 de femei poartă numele de Andreea şi 288.658 de bărbaţi au fost botezaţi Andrei. Alături de ei mai găsim persoane cu numele de Andra, Andreia sau Andrea. De la echipa Baschet Club Star, Mihaela Dragomir (foto, nr. 5) îşi serbează, luni, onomastica, jucătoarea formaţiei din Capitală purtând şi numele de Andreea. Conducerea clubului şi coechipierele îi urează sportivei să aibă parte de sănătate, fericire şi de împlinirea tuturor dorinţelor. La mulţi ani, Miki!

Victorie În ultima etapă a turului Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare, echipa Baschet Club Star a învins, acasă, cu scorul de 100-65 pe CSS Bacău.

Fiind una din componentele de bază ale echipei Baschet Club Star, Mihaela Dragomir a început sportul de performanţă pe 20 septembrie 2006 la actuala sa formaţie, pentru care a evoluat în 160 de meciuri, având o medie de 6,33 puncte pe joc. Miki a totalizat, în partidele disputate pentru gruparea din Capitală, un total de 1013 puncte în toate întâlnirile, amicale sau oficiale. Jucătoarea a debutat pentru Baschet Club Star pe 30 octombrie 2006, când a marcat patru puncte în meciul cu Royal Fun, câştigat cu scorul de 55-10.

Recorul de puncte marcate al Mihaelei Dragomir este de 30, stabilit pe data de 25 mai 2008, la meciul dintre Baschet Club Star şi CSS Bacău, scor 68-73, întâlnire din cadrul turneului final B al Campionatului Naţional feminin Under 14 de la Târgu Secuiesc. O altă fostă echipieră a alb-roşiilor îşi serbează astăzi onomastica. Este vorba despre Andreea Nichifor, care a evoluat timp de zece luni alături de Ioana Miroiu & Co.
La mulţi ani, Andreea!

Pentru a vedea topul celor mai bune marcatoare ale echipei Baschet Club Star,
accesaţi acest link...

Niciun comentariu: