vineri, 16 octombrie 2009

INFO. CSS 2, ultimul adversar din pregătiri

Echipele Baschet Club Star şi CSS 2 Bucureşti ar putea disputa un meci de verificare sâmbătă sau duminică, însă acest lucru depinde de adversarele jucătoarelor alb-roşiii, care nu au definitivată poziţia de antrenament la sala Colegiului Naţional "George Coşbuc", din Capitală. Există posibilitatea ca partida să aibă loc sâmbătă, de la ora 13.30, însă, până acum, nu s-a luat o decizie finală.

În cazul în care meciul se va disputa sâmbătă, Liliana Uşurelu nu va putea să evolueze pentru Baschet Club Star, deoarece extrema alb-roşiilor va fi trecută pe foaia de arbitraj la meciul de Divizia A dintre Sportul Studenţesc şi Naţional Iaşi, joc care începe la ora 11.00. Ioana Murea şi Mădălina Stan, ambele accidentate, nu vor fi prezente la această întâlnire, în timp ce Ruxandra Runceanu va mai bifa încă un meci pentru gruparea din Capitală, după transferul reuşit în inter-sezon, când a venit de la Raptors.


Adversarele echipei Baschet Club Star vor evolua şi cu sportivele care vor fi trecute pe foaia oficială la Campionatul Naţional Under 18, în timp ce jucătoarele alb-roşiii vor alinia, în mare parte, lotul care a cucerit sezonul trecut locul şapte la categoria de vârstă sub 14 ani. Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir şi Simona Rădanţu vor încerca să-şi adjudece titularizarea postului de fundaş, în timp ce Miruna Lală, Denisa Fitero, Ingrid Lişman, Alexandra Anghel şi Adriana Şişcă vor încerca să închidă spaţiul de trei secunde.

Ioana Miroiu şi Mihaela Nemil rămân soluţiile pe extremă, loc în care mai pot evolua Liliana Uşurelu, Denisa Fitero (foto), Mihaela Dragomir şi Simona Rădanţu. În prima etapă a Campionatului Naţional feminin Under 16, Baschet Club Star se va deplasa la CS Dan Dacian, partida urmând să aibă loc sâmbătă, 24 octombrie, în Bucureşti. Cea de-a doua întâlnire oficială, din acest sezon, a jucătoarelor alb-roşiii va fi pe 14 noiembrie, acasă, cu Phoenix Galaţi.

Baschet Club Star a disputat partide de verificare cu două formaţii înscrise la Campionatul Naţional feminin Under 16, întâlnind echipele Olimpia şi Raptors.

Un comentariu:

Comment spunea...

Este foarte rusinos sa puneti o astfel de prima poza in care "jucatoare alb-rosu" se pregateste de aruncare, pentru ca: pozitia corpului este incorecta, picioarele paralele, aruncarea este clar ca porneste de la umar ceea ce este total incorect.