sâmbătă, 10 octombrie 2009

AMICAL. Reuşite spectaculoase cu Olimpia

Ioana Miroiu şi Liliana Uşurelu
şi-au împărţit, în mod egal, opt coşuri de trei puncte, în timp ce Ruxandra Runceanu a mai adăugat alte trei aruncări de la distanţă pentru echipa Baschet Club Star în partida amicală pe care jucătoarele alb-roşiii au susţinut-o, sâmbătă, în Capitală, cu Olimpia Bucureşti, în sala din Şoşeaua Iancului.

Jucătoarele antrenate de Liliana Ciobanu au evoluat mai bine abia după pauză, în prima parte a întâlnirii echipa Baschet Club Star având un avantaj uşor, anulat de Vanesa Lache, Ana Vamoş & Co în primele minute ale celei de-a treia perioade. Maria Piţigoi a dominat spaţiul de trei secunde şi a punctat decisiv de lângă Alexandra Anghel şi Miruna Lală, adversarii săi direcţi în această întâlnire. S-au jucat patru sferturi a câte 20 de minute fiecare şi nu s-a ţinut scor, lucru hotărât, la începutul meciului, de tehnicienii ambilor echipe.

Pregătire Echipa Baschet Club Star va susţine duminică, 11 octombrie, o partidă amicală cu formaţia Raptors Bucureşti, la categoria de vârstă Under 16 feminin.

Baschet Club Star a început meciul cu Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu, Mihaela Dragomir, Denisa Fitero şi Ingrid Lişman, cele cinci componente ale alb-roşiilor jucând exact în primele zece minute, timp în care gazdele au fost apatice, ratând mult. Simona Rădanţu, chiar dacă nu a prins multe minute pe parchet, a reuşit câteva intercepţii importante. Liliana Uşurelu a arătat că se înţelege perfect cu Ruxandra Runceanu, un tandem destul de greu de învins la Baschet Club Star.

Maria Piţigoi a revenit în meci după pauză şi, alături de Ana Vamos, au câştigat mingi importante pentru Olimpia, atât în atac, cât şi în apărare. Gazdele au dominat disputa în cea de-a doua sa parte, însă echipierele Baschet Club Star au echilibrat disputa pe final, astfel că ambele grupări au depăşit, cu uşurinţă, un minimum de 65 de puncte, chiar dacă nu s-a ţinut cont de acest aspect pe durata desfăşurării întâlnirii.

Echipa Baschet Club Star se află în grupa a cincea, preliminară, a Campionatului Naţional feminin Under 16, alături de CSS Botoşani, CSS Bacău, Phoenix Galaţi şi de CS Dan Dacian.
Amănunte puteţi citi aici...

Niciun comentariu: