duminică, 11 octombrie 2009

SUCCES. Victorie la scor, cu Raptors

Cele 23 de puncte marcate de Liliana Uşurelu, la care s-au adăugat alte 17 înscrise de Ruxandra Runceanu, au făcut, practic, diferenţa în partida dintre echipele Baschet Club Star şi Raptors Bucureşti, scor 96-66. Întâlnirea s-a disputat duminică, în sala "Dante Alighieri" din Capitală, iar jucătoarele alb-roşiii au dominat meciul, chiar dacă au ratat destul de mult, mai ales în primele minute.

După un prim sfert echilibrat, în care gazdele au fost aproape de echipierele Baschet Club Star, scor 19-17 pentru jucătoarele alb-roşiii, Simona Rădanţu (foto, în roşu), autoare a 12 puncte şi Denisa Fitero (10 puncte) au marcat exact atunci când a trebuit, în timp ce Ingrid Lişman, cu patru puncte trecute în cont, a evoluat exact în defensivă, iar în atac şi-a ajutat colegele să rămână în situaţii favorabile de a finaliza. Chiar dacă a fost apatică în debutul întâlnirii, Nicoleta Constantinescu şi-a revenit treptat şi a intrat în meci puţin mai greu.


Meciul a fost echilibrat până aproape de jumătatea celui de-al doilea sfert, atunci când jucătoarele de la Baschet Club Star s-au desprins decisiv, Raptors având de recuperat un ecart de 14 puncte la pauza mare: 32-46. Foarte bună evoluţia Mihaelei Nemil, extrema alb-roşiilor reuşind câteva intercepţii importante şi pătrunderi de efect. În spaţiul de trei secunde Alexandra Anghel a ieşit în evideţă prin trei capace, cinci recuperări şi patru puncte, în timp ce Adriana Şişcă a marcat şi ea.

Chiar dacă nu a prins o zi fastă, Ioana Miroiu a marcat de trei ori pe contra-atac, iar Nicoleta Constantinescu şi Mihaela Dragomir au realizat, împreună, 12 puncte. Miruna Lală a reuşit să-şi oprească adversarul direct, într-un meci în care Baschet Club Star s-a impus fără probleme. Sâmbătă, 17 octombrie, jucătoarele alb-roşiii vor începe meciurile din grupa preliminară 5 a Campionatului Naţional feminin Under 16, urmând să evolueze, în deplasare, la CS Dan Dacian.

Componentele echipei Baschet Club Star au susţinut un turneu de verificare la Târgu Secuiesc, acolo unde au obţinut două victorii şi o înfrângere. Amănunte puteţi citi aici...

Niciun comentariu: