sâmbătă, 17 octombrie 2009

PRESEZON. Şase meciuri, trei victorii

Ultimul meci de pregătire din pauza competiţională nu a fost unul prea fast pentru echipa Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roşiii au pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 53-74, cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar 2 Bucureşti, la capătul unei partide în care adversarele au evoluat mai mult cu sportivele născute în anul 1993, iar diferenţa de forţă şi de viteză s-a văzut la finalul întâlnirii.

Cele 17 puncte realizate de Liliana Uşurelu, la care s-au adăugat alte 11 reuşite de Ruxandra Runceanu şi nouă de Mihaela Dragomir (foto), nu au putut să ţină jucătoarele alb-roşiii în meci. Mult mai atente în spaţiul de trei secunde, acolo de unde au finalizat de multe ori, baschetbalistele de la CSS 2 au reuşit să câştige mingi importante pe care să le valorifice rapid. Denisa Fitero a evoluat şters, înscriind doar o singură aruncare liberă, în timp ce Ioana Miroiu nu a putut să-şi treacă numele pe foaia marcatorilor.

Meciuri
Echipa Baschet Club Star a jucat, în această perioadă de pauză competiţională, cu Olimpia Bucureşti, Phoenix Galaţi, Raptors Bucureşti, KSE Târgu Secuiescu, Dan Dacian Bucureşti şi CSS 2 Bucureşti, înregistrând trei victorii şi trei înfrângeri.

Mihaela Nemil, Simona Rădanţu şi Nicoleta Constantinescu şi-au împărţit în mod egal 12 puncte, în timp ce Ingrid Lişman a marcat doar două, iar Miruna Lală un singur punct. Jucătoarele alb-roşiii au reuşit să stea aproape de adversare doar în primul sfert, atunci când scorul a fost mai strâns, după care baschetbalistele antrenate de Cornelia Mircioiu s-au desprins decisiv. Sâmbătă, 24 octombrie, va începe Campionatul Naţional feminin Under 16.

Din păcate, lipsa antrenamentelor s-a cunoscut în partida cu CSS 2, Baschet Club Star fiind, la ora actuală, singura formaţie din ţară care nu şi-a început pregătirea. Directorul Şcolii 119 "Vasile Voiculescu", Carmen Toader, a promis că situaţia se va rezolva până cel mai târziu pe 27 octombrie, dată la care jucătoarele alb-roşiii vor putea să revină la programul normal de antrenamente. Primul meci oficial al B.C. Star pe propriul teren este programat pe 7 noiembrie, cu Phoenix Galaţi.

Baschet Club Star va începe Campionatul Naţional feminin Under 16 în data de 27 octombrie. Componenţa grupei şi programul echipei îl puteţi vedea aici...

Niciun comentariu: