joi, 1 octombrie 2009

CAMPIONAT. B.C. Star va juca la Under 16

Echipa Baschet Club Star a fost înscrisă în Campionatul Naţional Under 16 feminin, competiţie în care jucătoarele alb-roşiii vor participa în sezonul următor. Decizia a fost luată joi-seară, în cadrul unei şedinţe purtate de conducerea clubului cu părinţii sportivelor. Antrenamentele vor demara săptămâna viitoare, spre finalul acesteia, chiar dacă sala nu va fi gata în totalitate.

Vineri, 2 octombrie, la sediul Federaţiei Române de Baschet, se vor legaliza transferurile sportivelor Liliana Uşurelu (foto) şi Ruxandra Runceanu, ambele urmând să evolueze, din acest sezon, la echipa Baschet Club Star. Astfel, cele două jucătoare se vor alătura lotului formaţiei din Capitală imediat după transfer, deoarece B.C. Star va participa la un turneu amical, la Târgu Secuiesc. Chiar dacă a fost dorită şi de Olimpia, Lili a decis să rămână la clubul unde s-a format în sportul de performanţă.

Presă Echipa naţională de senioare a României este neînvinsă, până acum, la Jocurile Francofoniei, competiţie care se dispută în Liban.

Baschet Club Star va deplasa nouă jucătoare la turneul de la Târgu Secuiesc. Astfel, Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Liliana Uşurelu, Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Mihaela Nemil, Simona Rădanţu, Ingrid Lişman şi Ruxandra Runceanu vor pleca vineri la o competiţie de verificare în judeţul Covasna, acolo unde vor juca împotriva echipelor KSE, din localitate, Phoenix Galaţi şi BC BBAL Sfântu Gheorghe. Competiţia va avea loc în perioada 2-4 octombrie.

Echipa Baschet Club Star va participa, în cazul în care calendarul competiţional al forului de specialitate îi va permite acest lucru, şi la turneul internaţional de la Viena. Întrecerea se va desfăşura în intervalul 29 martie şi 3 aprilie 2010, la această competiţie anunţându-şi deja prezenţa peste 160 de echipe. Jucătoarele alb-roşiii au mai participat la acest turneu în urmă cu două sezoane, când au ocupat locul al doilea.

Federaţia Română de Baschet a publicat, pe site-ul său oficial, sumele de transfer la juniori. Amănunte puteţi afla aici...

Niciun comentariu: