duminică, 27 septembrie 2009

MASTER. Cu două echipe pe podium

Baschet Club Star a avut două echipe (foto) în primele trei locuri ale turneului Master, la streetball, organizat în perioada 25-27 septembrie la baza sportivă a Institutului Politehnic Bucureşti. Competiţia din incinta Sport Arena a fost perfectă, iar iubitorii sportului cu mingea la coş s-au distrat aşa cum
şi-au dorit de-a lungul a trei zile superbe, câştigătorii primelor poziţii fiind recompensaţi cu premii în bani şi obiecte.

La feminin, categoria sub 14 ani, turneul a fost câştigat de favorita Just Us, echipă care a dispus, în finală, cu scorul de 5-4, de Star. Formaţia alcătuită de Mihaela Dragomir, Denisa Fitero şi Andreea Ene a intrat mai prost în meci şi a avut de recuperat un deficit de două puncte. Chiar dacă au reuşit, la un moment dat, să egaleze jucătoarele de la Star nu au putut să învingă pe final, atunci când au avut şansa unei aruncări decisive.

Presă Jucătoarea Diana Pop a revenit în lotul echipei de baschet feminin TSV Wasserburg, club cu care a cucerit cinci campionate ale Bundesligii şi trei eventuri în Germania.

Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu, Miruna Lală şi Mihaela Nemil au ocupat locul al treilea la Master, după ce au învins, fără probleme, scor 11-5, în finala mică, echipa Verde. Componentele formaţiei Reds Star au jucat relaxat şi au condus meciul în permanenţă. O partidă interesantă a avut loc în semifinale, unde Star a întrecut pe Reds Star cu scorul de 7-6, după două reuşite consecutive ale Andreei Ene şi ale Denisei Fitero, însă Reds Star nu a putut beneficia, în acest joc, de aportul Ioanei Miroiu, accidentată la genunchi.

Baschet Club Star mulţumeşte pe această cale tuturor jucătoarelor de la echipa Olimpia Bucureşti care au susţinut formaţiile Star şi Reds Star la Master-ul de la Sport Arena. Ana şi Alexandra Chiţanu şi Ana Botezat au fost alături de echipierele alb-roşiii, dovadă că sportivele din cele două cluburi se înţeleg destul de bine, în ciuda divergenţelor create, artificial, de unele persoane. Conducerea Baschet Club Star urează, pe această cale, un sincer şi călduros La mulţi ani! doamnei profesoare Liliana Ciobanu, antrenoare la CS Olimpia Bucureşti, care îşi aniversează ziua de naştere.

Pentru a vedea rezultatele pe care le-au înregistrat cele două echipe ale Baschet Club Star în fazele eliminatorii ale turneului Master,
daţi click aici...

Niciun comentariu: