marți, 8 septembrie 2009

DECIZIE. Mihaela Dragomir vrea să renunţe!

Una din jucătoarele de bază ale echipei Baschet Club Star,
Mihaela Dragomir (foto) pare decisă să renunţe la sportul de performanţă înainte de startul sezonului competiţional al Campionatului Naţional feminin Under 16. Sportiva a anunţat conducerea asociaţiei din Capitală, urmând ca părţile să se înţeleagă asupra deciziei echipierei alb-roşiilor.

Mihaela Dragomir nu a făcut parte din lotul echipei Baschet Club Star de la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde gruparea din Capitală a obţinut locul şapte în România. Neparticiparea la antrenamente i-a adus această penalitate, deşi jucătoarea a declarat că a încercat să facă tot ceea ce a fost posibil pentru a nu se ajunge la acest lucru. Decizia de a nu se prezenta la reunirea lotului a fost comunicată conducerii tehnice vineri-seară.

Info Ioana Murea şi-a început alergările uşoare şi va reveni în lotul echipei Baschet Club Star la începutul lunii octombrie, după ce a suferit o intervenţie chirugicală la piciorul stâng, pe 25 mai.

Considerată una dintre cele mai tehnice componente ale echipei Baschet Club Star, Mihaela Dragomir a anunţat că nu se va mai răzgândi în privinţa hotărârii de a nu mai face sport de performanţă. "Este decizia mea şi nu o voi modifica. Poate că o să-mi pară rău mai târziu, însă numai eu voi fi afectată de acest lucru, deoarece am ales să nu mai continuu", a explicat fostul căpitan al alb-roşiilor.

Mihaela Dragomir este a patra jucătoare care părăseşte lotul echipei Baschet Club Star, după Ana-Maria Drăghici, Roxana Mitroi şi Andreea Nichifor. Dacă Andreea Nichifor a declarat că ar putea reveni, în fucţie de problemele şcolare de anul acesta, Ana-Maria Drăghici şi Roxana Mitroi au părăsit formaţia pentru încălcarea Regulamentului de Ordine Interioară sau accidentări. În acest moment, Baschet Club Star are 11 sportive legitimate, fără cele enumerate mai sus.

În această toamnă o altă jucătoare a echipei Baschet Club Star ar putea părăsi echipa din cauza unei accidentări la menisc.
Aflaţi
aici despre cine este vorba.

Un comentariu:

BucurestiRomania spunea...

BUNA! Ma numesc Laura ,am ajuns pe blogul tau cautand cuvantul "Bucuresti" si m-am gandit sa-ti scriu .Am facut un blog despre Bucuresti , noutati, stiri sociale, mondene,muzica noua etc..
Sunt la inceput cu blogul si m-am gandit sa te rog daca ma poti adauga in blog roll sau oriunde poti tu pe site .
Un link cat de mic ma ajuta foarte mult.Merci!
Laura www.bucurestiromania.ro