duminică, 20 septembrie 2009

ACHIZIŢIE. A venit şi Ruxandra Runceanu

După ce a transferat-o pe Liliana Uşurelu, echipa Baschet Club Star a mai făcut o achiziţie, pentru noul sezon competiţional, aducând-o în lot pe Ruxandra Runceanu (foto). Noua componentă a alb-roşiilor a jucat sezoul trecut la formaţia Raptors, iar din Campionatul Naţional feminin Under 16 va activa la Star.

Ruxandra Runceanu şi-a dat acordul pentru a evolua la echipa Baschet Club Star sâmbătă seară. În această săptămână se vor demara formalităţile necesare actelor de transfer cu formaţia Raptors Bucureşti, însă trebuie obţinută şi dezlegarea de la B.C. 97 Bucureşti, club care a împrumutat jucătoarea la Raptors, pentru sezonul trecut. Astfel, Baschet Club Star a reuşit, până în acest moment, toate mutările pe care şi le-a propus pentru inter-sezon. Conducerea asociaţiei va înscrie echipa în Campionatul Naţional feminin Under 16.

Transfer Prima jucătoare achiziţionată în inter-sezon de echipa
Baschet Club Star a fost Liliana Uşurelu, componentă a lotului naţional feminin, categoria de vârstă sub 16 ani.


La echipa Baschet Club Star, Ruxandra Runceanu va evolua pe posturile de fundaş şi de extremă, iar numărul cu care va evolua pe tricou nu a fost încă stabilit. În vârstă de 15 ani, noua componentă a alb-roşiilor şi-a dorit încă de anul trecut să vină la B.C. Star, însă nu a putut deoarece formaţia a participat la un campionat inferior categoriei de vârstă a Ruxandrei, care nu a avut drept de joc în Naţionalul feminin Under 14.

Pe lista conducerii asociaţiei Baschet Club Star se mai află încă o jucătoare, care ar acoperi postul de pivot, necesar pentru îndeplinirea condiţiilor de talie în Campionatul Naţional feminin Under 16. Discuţiile între cele două părţi sunt în desfăşurare, o decizie finală urmând să se ia în zilele următoare. Conform Federaţiei Române de Baschet, o formaţie trebuie să aibă în componenţă fie două jucătoare de 1,80 metri, fie una de 1,84 metri.

Luni, 21 septembrie, la ora 19.30, lotul echipei Baschet Club Star se va reuni la Şcoala Generală 119 "Vasile Voiculescu".
Amănunte
puteţi citi aici..

Niciun comentariu: