vineri, 11 septembrie 2009

OFICIAL. Pe 21 septembrie, la pregătire!

Echipa Baschet Club Star va începe, în mod oficial, pregătirea pentru noul sezon competiţional luni, 21 septembrie. Reunirea lotului va avea loc la Şcoala Generală 119 "Vasile Voiculescu", trei zile mai târziu, pe 24 septembrie, jucătoarele urmând să efectueze vizita medicală, la policlinica pentru sportivi, după cum a anunţat conducerea clubului.

Nu vor lipsi nici jocurile de verificare, necesare pentru noul sezon competiţional, jucătoarele alb-roşiii urmând să evolueze contra echipelor Baschet Club Raptors şi B. C. Dan Dacian, într-un turneu amical. Oficialii B.C. Star sunt în discuţii şi cu alte cluburi pentru întâlniri amicale, cea mai interesantă partidă urmând să fie cea cu Olimpia Bucureşti, campioana naţională la generaţia 1994, pentru care se poartă negocieri.

Presă Campioana României la feminin, Municipal Târgovişte, a transferat jucătoare de valoare pentru a câştiga EuroCup Women.

În ceea ce priveşte noul sezon competiţional, 2009-2010, echipa Baschet Club Star va fi înscrisă în Campionatul Naţional feminin Under 16, chiar dacă are jucătoare cu un an mai mic de vârstă. În cazul în care federaţia de specialitate va aproba desfăşurarea unei întreceri la categoria de vârstă sub 15 ani, atunci conducerea clubului din Capitală va avea o formaţie şi în acest campionat.

Pentru 2010, echipa Baschet Club Star are în plan participarea la două turnee internaţionale de anvergură. Prima competiţie este cea de la Viena, acolo unde, an de an, are loc întrecerea "Basketball Wien" cu participarea a peste 250 de cluburi din întreaga lume. Anul viitor, jucătoarele alb-roşiii vor evolua pentru a doua oară la Wasserburg, în condiţiile în care gruparea din Germania ar putea organiza un nou turneu, aşa cum a fost cel din 2007.

Pentru jucătoarele din clasa a opta trebuie precizat că evaluarea naţională va avea loc în luna mai şi că tezele unice vor fi înlocuite. Amănunte aici...

Niciun comentariu: