luni, 10 august 2009

INFO. Mihaela Nemil stă o săptămână

Accidentată la antrenamentul de vineri-seară, Mihaela Nemil (foto) a fost consultată luni, în jurul prânzului, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală
de medicul Florin Oancea. Extrema Baschet Club Star va lipsi de la pregătiri o săptămână, timp în care se va antrena individual, conform programului stabilit de conducerea tehnică.

Jucătoarea Baschet Club Star a suferit o contractură musculară, care o va ţine departe de parchet până la cel mult şapte zile, deoarece sportiva nu are voie să sară. Mihaela Nemil va continua, în această perioadă, să se pregătească alături de colegele sale din lot, însă nu va face antrenamente la intensitate maximă, acestea urmând să fie fără sărituri. Extrema alb-roşiilor va fi aptă de joc pentru turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14 de la Timişoara.

Info Mihaela Nemil a simţit dureri în zona genunchiului drept în timpul antrenamentului de vineri-seară. Sportiva nu s-a mai antrenat trei zile, până a făcut controlul medical de specialitate.

În cazul în care Mihaela Nemil nu ar fi putut evolua la turneul final, sportiva ar fi putut fi înlocuită de pe lista oficială cu o altă jucătoare. Singura baschetbalistă eligibilă pentru ultimul act ar fi fost, în aceste condiţii, Adriana Şişcă. În cele din urmă, Baschet Club Star nu va mai schimba lotul pentru întrecerea de la sfârşitul lunii august, de la Timişoara, acolo unde se vor afla cele mai bune opt echipe din ţară.

Echipa Baschet Club Star şi-a continuat antrenamentele în acest sfârşit de săptămână, însă fără câteva jucătoare de bază, care nu au fost în sală la şedinţa de pregătire de luni-dimineaţă. Mihaela Dragomir a acuzat dureri abdominale şi nu a fost în sală, în timp ce Ioana Miroiu nu a putut menţine un ritm constant în ultimele două antrenamente.
Nici Denisa Fitero nu a fost alături de colegele sale în ultima perioadă, centrul alb-roşiilor fiind plecat din Bucureşti.

Pentru a vedea ce jucătoare din lotul Baschet Club Star nu va face deplasarea la turneul final de la Timişoara, daţi click aici...

Niciun comentariu: