sâmbătă, 8 august 2009

PROBLEME. Mihaela Nemil s-a accidentat

Una dintre cele mai combative jucătoare ale Baschet Club Star, Mihaela Nemil (foto) s-a accidentat cu puţin timp înainte de turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, care se va disputa în perioada 26-30 august, la Timişoara. Sportiva va fi supusă, luni, unui riguros examen medical, care va stabili dacă extrema
alb-roşiilor va fi aptă de joc pentru ultimul act.

La antrenamentul de vineri-seară, jucătoarea a simţit dureri la nivelul genunchiului drept. "Eram la încălzire şi, în timp ce făceam şcoala alergării, au apărut aceste înţepături. Nu ştiu dacă este sau nu vorba de menisc, dar eu sunt încrezătoare că voi evolua la turneul final. Am muncit mult prea mult pentru a rata meciurile de la Timişoara", a declarat Mihaela Nemil, după antrenamentul de sâmbătă, pentru site-ul echipei Baschet Club Star.

Presă Meciul amical de baschet masculin dintre România şi Luxemburg, care a fost programat vineri-seară, la Ploieşti, a fost întrerupt din cauza ploii!

Mihaela Nemil nu a putut să vină la antrenamentul de sâmbătă-dimineaţă, acuzând dureri mari la picior. Doctorul Florin Oancea, cel care a operat-o pe Ioana Murea o va consulta şi pe extrema alb-roşiilor, un diagnostic oficial urmând să se afle abia luni, la prânz. Până atunci, jucătoarea de la Baschet Club Star nu se va antrena şi va aştepta să vadă cum va evolua durerea, deoarece sportiva nu poate călca în picior.

Iniţial, accidentarea sportivei nu a părut foarte serioasă, asta şi pentru că Mihaela Nemil este o jucătoare care lucrează mult la antrenamente şi se pregăteşte foarte bine. "S-a plâns de o durere la picior, la un moment dat, însă a continuat exerciţiile. Nu am mai întrebat-o nimic, deoarece am avut impresia că şi-a revenit şi că este în regulă", a precizat Valentin Bâlă pentru site. În cazul în care Mihaela Nemil nu va putea evolua la turneul final, jucătoarea va fi înlocuită.

Jucătoarea care o va putea schimba pe Mihaela Nemil la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14 poate fi vizualizată aici...

Niciun comentariu: