marți, 18 august 2009

AMICAL. Pregătire cu Şcoala "Dan Dacian"

Echipa Baschet Club Star va susţine joi, 20 august, în deplasare, un meci de verificare cu formaţia Şcolii de Baschet Dan Dacian. Partida va începe la ora 19.00 şi va fi un test util pentru jucătoarele
alb-roşiii înainte de începerea turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 14 de la Timişoara, care se va desfăşura în perioada 26-30 august.

Adversarul pe care echipa Baschet Club Star îl va avea joi seară nu a fost înscris în acest an în Campionatul Naţional feminin Under 14, însă tinerele baschetbaliste de la "Dan Dacian" au evoluat rapid şi au crescut în valoare de la meci la meci. "Nu este, poate, cel mai bun meci pe care l-am fi putut aranja, însă relaţiile dintre cele două cluburi sunt foarte bune şi ne-am ajutat de fiecare dată", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Info În urma unui sondaj efectuat pe siteul echipei Baschet Club Star, susţinătorii celor opt echipe au creditat formaţia Olimpia Bucureşti cu prima şansă la medialia de aur, urmată de MC Cluj. Detalii puteţi afla aici...

Partida va fi cel mai bun prilej pentru a vedea la lucru cele zece jucătoare alese să reprezinte echipa Baschet Club Star la cel mai important turneu din România, la categoria de vârstă sub 14 ani. În cursul zilei de miercuri se va stabili lotul final, asta şi pentru că a revenit la antrenamente şi Adriana Şişcă. Referitor la situaţia Ioanei Murea, aceasta se va definitiva după întrecerea de la Timişoara.

În ceea ce priveşte situaţia jucătoarelor, Mihaela Nemil a revenit la antrenamente, după ce a suferit o accidentare la picior, iar Mădălina Stan încă mai acuză dureri la genunchi. Ioana Miroiu a lipsit trei zile de la pregătire, acuzând o nevralgie inter-costală, în timp ce Nicoleta Constantinescu a fost suspectă de o sinuzită, însă controlul medical i-a dat undă verde sportivei pentru a putea evolua la Timişoara.

Pentru a vedea lotul echipei Baschet Club Star daţi click aici...

Niciun comentariu: