joi, 20 august 2009

OFICIAL. MC Cluj, primul adversar la turneu

Echipa Baschet Club Star va întâlni, în primul meci al turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 14 formaţia MC Cluj, după cum informează site-ul oficial al forului de specialitate. Competiţia se va desfăşura în perioada 26-30 august la Timişoara, iar la această întrecere sunt calificate cele mai bune opt echipe din România.

Baschet Club Star face parte din grupa B, alături de MC Cluj, Olimpia Bucureşti şi de CSS Satu Mare, după cum anunţă pagina de web a Federaţiei Române de Baschet. În seria A sunt repartizate alte patru echipe: Phoenix Galaţi, singurul club neînvins în acest sezon, CSS Bega Timişoara, CSS Universitatea Craiova şi CSS Râmnicu Vâlcea. Primele două clasate se vor califica în semifinale şi vor lupta pentru medalii, în timp ce ultimele două din grupe se vor bate pentru poziţiile 5-8.

Info Echipa Baschet Club Star şi-a asigurat calificarea la turneul final de la Timişoara încă de la primul turneu semifinal, din Bucureşti, atunci când jucătoarele alb-roşiii au învins pe CSS Gheorgheni,
CSS Constanţa şi pe Universitatea Craiova.


Partida dintre MC Cluj şi Baschet Club Star se va disputa pe 26 august, o zi mai târziu fiind programat derby-ul Capitalei, dintre Baschet Club Star şi Olimpia Bucureşti. Etapa a treia se va disputa pe 28 august, dată la care jucătoarele alb-roşiii vor întâlni pe CSS Satu Mare. Principala favorită la primul loc în seria B este MC Cluj, formaţie care a cucerit, în urmă cu doi ani, titlul naţional la categoria de vârstă Under 12, pentru sportive născute în anii 1995-1996.

Obiectivul echipei Baschet Club Star la acest turneu final este clasarea în primele şase locuri, după ce, la începutul campionatului, jucătoarele din Capitală au avut ca ţintă primele opt poziţii din România. "Turneul de la Timişoara va fi foarte greu, suntem conştiente de acest lucru. Însă ne-am pregătit pentru această competiţie şi merităm să ajungem mai sus decât ne-am propus la început. Toată lumea îşi doreşte să realizăm această performanţă", a spus Ioana Miroiu (foto), căpitanul B.C.Star, pentru site.

Pentru a vizualiza programul complet al turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 14 daţi click aici...

Niciun comentariu: