luni, 3 august 2009

SONDAJ. Olimpia va juca finala cu MC Cluj

Conform unui sondaj efectuat pe site-ul echipei Baschet Club Star, formaţia Olimpia Bucureşti este creditată cu prima şansă la cucerirea Campionatului Naţional feminin Under 14. Gruparea din Şoseaua Iancului le-a depăşit, în clasament, pe favoritele la medalia de aur, MC Cluj, Phoenix Galaţi şi pe CSS Bega Timişoara. Olimpia şi MC Cluj vor juca finala, după cum arată voturile.

Sondajul a fost deschis timp de o lună, interval în care susţinătorii echipelor prezente la turneul final al Campionatului Naţional feminin
Under 14 au avut timp să voteze formaţia favorită. Încă de la început trebuie subliniat faptul că nu s-a ţinut cont de forma echipelor ci doar de dorinţa fanilor de a puncta un club, indiferent de denumirea acestuia. Din cele 153 de postări, 53 au fost în favoarea jucătoarelor de la Olimpia.


Chiar dacă este singura formaţie neînvinsă din campionat, echipa Phoenix Galaţi nu a adunat decât 30 de voturi, cu unul mai puţin decât deţinătoarea titlului de acum doi ani, MC Cluj. Gruparea din Moldova a atins un procentaj de 19%, cu un procent sub cel acumulat de clubul din Cluj. Baschet Club Star s-a clasat pe locul patru în acest sondaj, cu 28 de voturi, ceea ce a însemnat un raport de 18%.

Formaţia care organizează turneul final, CSS Bega Timişoara, nu a adunat decât şase voturii de la suporteri. CSS Râmnicu Vâlcea şi LPS Satu Mare au adunat, împreună, cinci puncte, în timp ce Universitatea Craiova nu a avut nicio postare. Conform fanilor, Olimpia Bucureşti ar cuceri medalia de aur, MC Cluj va lua argintul, iar echipa Phoenix Galaţi ar urma să se claseze pe treapta a treia a podiumului. În realitate, lucrurile se vor schimba, cu siguranţă, însă ierarhia finală se va şti abia pe 30 august, la finalul sezonului regulat.

Echipa Baschet Club Star a susţinut două partide de verificare la Râmnicu Vâlcea. Cronica meciurilor o puteţi citi aici...

Niciun comentariu: