vineri, 24 iulie 2009

STREETBALL. Cu ochii pe Masters!

Jucătoarele de la echipa
Baschet Club Star vor participa la consursul de streetball de la "Sport Arena", care se va desfăşura, sâmbătă şi duminică, în Bucureşti, pe terenurile de la Institutul Politehnic. Acesta este cel de-al treilea turneu de baschet de stradă, punctele obţinute în precedentele fiind necesare pentru participarea la Mastersul din luna septembrie.

Baschet Club Star a înscris în această competiţie două echipe. Mihaela Dragomir, Adriana Şişcă, Denisa Fitero şi Diana David vor evolua în formaţia "Star", în timp ce Mihaela Nemil, Ioana Miroiu, Nicoleta Constantinescu şi Miruna Lală vor evolua pentru "Reds Star". Pentru a putea ajunge la Master, ambele echipe ale clubului din Capitală au nevoie să se califice în semifinale, deoarece au nevoie de puncte.

Video Meciurile echipei "Star" vor putea fi urmărite, în direct, de la ora 9.30 pe acest link. Formaţia "Reds Star" va intra în concurs la ora 9.45, jocurile sale urmând să fie văzute pe acest link.

Jucătoarele echipei Baschet Club Star nu au putut participa la primul turneu organizat de Sport Arena deoarece au fost prezente la turneul semifinal de la Galaţi, care a contat pentru calificarea la Campionatul Naţional feminin Under 14. Sportivele alb-roşiii au fost pe terenurile din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti la cel de-al doilea turneu, atunci când "Star" a pierdut finala iar "Reds Star" a fost la o victorie de a ajunge în penultimul act.

La acest turneu, "Star" va avea o grupă foarte dificilă, urmând să întâlnească învingătoarea ediţiei de luna trecută, "Just us", dar şi pe ocupanta locului trei, formaţia "Chiar ele". Din serie mai face parte şi echipa "Verde". În partea cealaltă a tabloului de joc, "Reds Star" va întâlni pe "Ninja Girls" şi pe "Anonim". În cazul în care se vor califica în semifinale, jucătoarele alb-roşiii vor evolua şi duminică dimineaţă.

Pentru a vedea programul complet de la Sport Arena daţi click aici...

Niciun comentariu: