duminică, 26 iulie 2009

STRETBALL. Victorie la Sport Arena!

Baschet Club Star a participat cu două echipe, "Star" şi "Reds Star", la cel de-al treilea turneul organizat de Sport Arena, la superba bază de la Institutul Politehnic Bucureşti. Dacă prima formaţie nu a putut să treacă de grupe, unde a ratat, de puţin, semifinala, cea de-a doua a reuşit să câştige competiţia, după un traseu fără nicio înfrângere!

Ioana Miroiu, Miruna Lală, Mihaela Nemil şi Nicoleta Constantinescu (foto) au evoluat perfect şi s-au impus în toate partidele pe care echipa lor, "Reds Star", le-a susţinut la turneul rezervat fetelor, categoria de vârstă sub 14 ani. În grupe, jucătoarele
alb-roşiii au trecut la pas de "Ninja Girls" şi de "Anonim" şi au obţinut, sâmbătă, calificarea în fazele finale ale întrecerii, care s-au desfăşurat duminică dimineaţă pe o vreme excelentă pentru streetball.

Info Pentru a vizualiza festivitatea de premiere a echipei "Reds Star", care va avea loc duminică după-amiază, în jurul orei 16.00, accesaţi acest link.

Duminică-dimineaţă, "Reds Star" a întâlnit, în ordine, echipele "Verde" şi "Just us", formaţii care au reuşit să treacă, în fazele preliminarii, de cel de-al doilea team al Baschet Club Star înscris la Sport Arena, "Star".
"Le vom răzbuna pe prietenele şi pe colegele noastre şi vom câştiga turneul. De aceea suntem aici!", a declarat, înainte de semifinală,
Ioana Miroiu. Căpitanul alb-roşiilor a avut dreptate, fetele jucând perfect, adujudecându-şi finala cu "Just us" la o diferenţă de două puncte.

După cel de-al treilea turneu al Sport Arena, atât "Star" cât şi "Reds Star" şi-au asigurat punctele necesare pentru a fi prezente la Masters-ul din septembrie, acolo unde vor fi prezente cele mai bune opt echipe la streetball. La această întrecere, Denisa Fitero, Mihaela Dragomir, Adriana Şişcă şi Diana David au făcut parte din echipa "Star", care a reuşit o singură victorie, în grupă, cu echipa "Chiar ele".

Pentru a vizualiza toate rezultatele categoriei feminin, sub 14 ani,
daţi click aici...

Niciun comentariu: