duminică, 19 iulie 2009

ANTRENAMENTE. Start către ultimul act!

Lotul de jucătoare al echipei Baschet Club Star se află, de aproape cinci zile, în pregătire, componentele formaţiei din Capitală antrenându-se pentru turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde mai sunt calificate echipele MC Cluj, CSS Bega Timişoara,
LPS Satu Mare, Phoenix Galaţi, Universitatea Craiova, Olimpia Bucureşti şi CSS Râmnicu Vâlcea.

Reunirea echipei Baschet Club Star
a avut loc miercuri, 15 iulie, când
11 jucătoare au fost prezente la pregătire: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir şi Simona Rădanţu (fundaşi), Ioana Miroiu, Mihaela Nemil, Mădălina Stan (extreme), Miruna Lală, Denisa Fitero, Adriana Şişcă şi Ingrid Lişman (centri). Alexandra Anghel a fost învoită până pe 24 iulie, în timp ce Ioana Murea se află în recuperare, după oreraţia de la ligamentul genunchiului stâng.

Info Turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14 va fi găzduit de Timişoara, în perioada 26-30 august, atât la fete cât şi la băieţi.

Pentru viitorul sezon competiţional s-a renunţat la serviciile jucătoarei
Ana-Maria Drăghici, care se află pe lista de transferări, sportiva fiind liberă să plece unde doreşte. Nici Andreea Nichifor nu s-a mai antrenat alături de componentele Baschet Club Star, centrul alb-roşiilor alegând să se axeze pe activitatea şcolară în favoarea performanţei.

După primele şedinţe de pregătire, Mihaela Dragomir (foto, la minge) şi Ioana Miroiu (foto, stânga) au fost cele mai active jucătoare, ele fiind urmate, la mică distanţă, de Miruna Lală, Ingrid Lişman, Denisa Fitero şi de Mihaela Nemil. Simona Rădanţu şi Adriana Şişcă mai au de lucrat la tehnică, în timp ce Mădălina Stan trebuie să-şi pună la punct condiţia fizică, lucru de care are nevoie şi Nicoleta Constantinescu, care a revenit în lot după aproape două luni de absenţă.

Componenţa lotului Baschet Club Star, pentru sezonul competiţional 2008-2009, poate fi vizualizată aici...

Niciun comentariu: