vineri, 17 iulie 2009

ANIVERSARE. La mulţi ani, Miruna!

Una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul echipei
Baschet Club Star, Miruna Lală (foto), îşi serbează, vineri, ziua de naştere. Componenta alb-roşiilor împlineşte frumoasa vârstă de 14 ani, însă centrul B.C. Star nu va avea timp prea mult pentru a petrece, deoarece formaţia sa se află în plină perioadă de antrenamente.


Una dintre cele mai vechi jucătoare din lot, Miruna Lală a fost încă din primele zile la echipă, numărându-se printre baschetbalistele pe baza cărora s-a făcut, în timp, scheletul B.C. Star.
Miru, aşa cum este alintată sportiva de colege, a participat la toate meciurile şi turneele pe care sportivele alb-roşiii
le-au disputat în acest timp.


Miruna Lală a început sportul de performanţă în luna septembrie 2006, atunci când a fost prezentă la prima selecţie a echipei Baschet Club Star, care a numărat, la început, 52 de jucătoare. Centrul alb-roşiilor a atins vârful de formă la turneul internaţional de la Wasserburg, din Germania, acolo unde a impresionat prin constanţă şi prin modul în care a evoluat.

Cu ocazia aniversării a zilei de naştere, conducerea echipei Baschet Club Star îi urează Mirunei Lală multă sănătate, o carieră cât mai lungă în sportul de performanţă, cât mai multe victorii alături de colegele sale, îndeplinirea tuturor dorinţelor în viaţă şi să aibă parte numai de zâmbete şi de bucurii în viaţă. La mulţi ani, Miruna!

Pentru a vedea profilul Mirunei Lală daţi click aici...

Niciun comentariu: