marți, 30 iunie 2009

PREGĂTIRE. Două jucătoare pleacă la camp

Două componente ale echipei Baschet Club Star, Mihaela Dragomir (foto, stânga) şi
Denisa Fitero (foto, dreapta), vor participa, în perioada 5-11 iulie, la campul organizat la Sfântu Gheorghe de cunoscuta jucătoare Ildiko Vass. Tabăra va avea invitaţi de marcă din ţară şi de peste hotare şi este la a doua ediţie. Anul trecut, B.C. Star
a fost reprezentată de Ioana Miroiu, Denisa Fitero,
Mihaela Dragomir şi de Nicoleta Constantinescu.

Cele două echipiere ale formaţiei din Capitală vor pleca spre Sfântu Gheorghe duminică-dimineaţă, ele urmând să revină în Bucureşti o săptămână mai târziu. Înscrierea sportivelor s-a făcut online, pe site-ul campului, acolo unde fiecare jucătoare de baschet din ţară, care nu a împlinit încă vârsta de 16 ani, a putut completa formularul de participare. Reunirea va fi pe 5 iulie, la ora 17.00, oră la care vor fi prezentate antrenamentele, programul şi festivităţile ce vor avea loc în camp, în perioada următoare.

Decizie Turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14 va fi găzduit de Timişoara. Federaţia Română de Baschet urmează să facă oficială această informaţie zilele următoare.

Ildiko Vass, componentă de bază a lotului naţional, a declarat pentru site-ul Baschet Club Star că ediţia din acest an a taberei de pregătire va fi una aparte. "Am realizat câteva lucruri noi şi mă bucur de faptul că fetele de la Star vin la acest camp. Asta înseamnă că le-a plăcut şi sper ca această colaborare să nu se oprească aici", a mai spus jucătoarea formaţiei LMK Sfântu Gheorghe, vicecampioană naţională de senioare.

Antrenamentele vor avea ca scop corectarea aruncării, lucru specificat, de altfel, şi pe site-ul campului: "vom învăţa să înscriem corect câte opt ore pe zi. Fără o tehnică perfectă nu putem deveni buni marcatori". Costul taberei de pregătire este de 350 de lei, preţ în care sunt incluse toate cheltuielile legate de pregătire, cazare, masă şi relaxare.

Pentru jucătoarele care doresc să obţină un loc în campul organizat de Ildiko Vass vă rugăm să daţi click aici...

Niciun comentariu: