miercuri, 24 iunie 2009

DISPUTĂ. Timişoara şi Galaţi vor turneul final

Turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa valorică A, întrecere unde s-a calificat şi echipa Baschet Club Star va avea loc, conform federaţiei de specialitate, la Timişoara sau la Galaţi. Iniţial a mai existat o variantă, aceea ca şi Bucureştiul să poată găzdui competiţia, însă sala din Complexul Naţional "Lia Manoliu" nu va fi gata la timp, din câte se pare.

Astfel, primele opt formaţii din ţara noastră, la categoria de vârstă sub 14 ani, se vor deplasa la Timişoara sau la Galaţi, după cum a declarat, pentru site, Alina Moanţă, antrenor federal în cadrul Federaţiei Române de Baschet. "Până acum am primit două hârtii oficiale pentru ultimul act, astfel că, în cel mai scurt timp posibil, se va cunoaşte oraşul care va găzdui turneul final. Noi vom anunţa cluburile atunci când se va lua decizia. Localităţile sunt Timişoara şi Galaţi", a completat oficialul forului de specialitate.


La turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14 s-au calificat opt echipe. Formaţia MC Cluj are prima şansă de a cuceri medalia de aur, deoarece, în urmă cu doi ani, la Cerbu, gruparea ardeleană a fost prima la această categorie de vârstă. Phoenix Galaţi, Bega Timişoara şi LPS Satu Mare sunt trei team-uri care pot produce oricând surpriza, având loturi omogene. Universitatea Craiova, Olimpia Bucureşti, Baschet Club Star şi CSS Râmnicu Vâlcea nu sunt creditate cu şanse la titlu.

Echipa Baschet Club Star are parte de o grupă foarte grea, jucătoarele alb-roşiii fiind în serie cu MC Cluj, cu Olimpia Bucureşti şi cu LPS Satu Mare. Pentru un loc în semifinale se luptă şi Phoenix Galaţi, Universitatea Craiova, Bega Timişoara şi CSS Râmnicu Vâlcea. Obiectivul B.C. Star la acest turneu este locul şapte, poziţie care ar echivala cu cea mai bună performanţă din istoria clubului.

Pentru a vedea programul neoficial al meciurilor din grupa echipei Baschet Club Star daţi click aici...

Niciun comentariu: