miercuri, 17 iunie 2009

REVENIRE. Nicoleta Constantinescu este în lot

Conducerea echipei Baschet Club Star a decis reactivarea jucătoarei Nicoleta Constantinescu, după o perioadă de aproximativ 30 de zile, în care sportiva nu a mai luat parte la antrenamente şi la meciuri. Măsura a fost luată pentru a spori concurenţa în cadrul lotului, mai ales pe postul de fundaş, acolo unde au apărut câteva probleme.

Astfel, pentru turneul final, care va avea loc la sfârşitul lunii august la Timişoara sau la Galaţi, Nicoleta Constantinescu se va lupta cu Simona Rădanţu şi cu Mihaela Dragomir pentru unul din cele două locuri de coordonator de joc. Revenirea componentei Baschet Club Star a fost decisă de conducerea tehnică marţi-seară şi a intrat, deja, în vigoare. În prezent, lotul alb-roşiilor numără 12 jucătoare active.


Pe lista de transfer a echipei Baschet Club Star se află Ana-Maria Drăghici, jucătoare care nu se mai încadrează cerinţelor conducerii clubului. Pe postul fostei echipiere a alb-roşiilor ar putea sosi Diana Bahulea, fostă componentă a formaţiei CSS 6 Bucureşti. Acordul baschetbalistei şi al părinţilor acesteia a fost obţinut, în acest caz mai rămând de efectuat formele legale de transfer. În perioada pauzei competiţionale, B.C. Star se mai află în discuţii cu încă o sportivă.

Până pe 15 iulie, atunci când lotul de jucătoare va reveni în sală, există posibilitatea să mai ajungă la Baschet Club Star alte două sportive. Ruxandra Runceanu, de la formaţia Raptors Bucureşti, şi-a exprimat dorinţa de a deveni coechipieră cu Ioana Miroiu & Co, un alt posibil transfer fiind revenirea la echipă, după mai bine de trei ani, a Lilianei Uşurelu, în momentul de faţă jucătoare la Sportul Studenţesc Omnilogic.

Nicoleta Constantinescu a fost selecţionată la echipa Baschet Club Star pe 20 septembrie 2006, primul său meci avându-l zece zile mai târziu. Detalii despre jucătoare puteţi găsi aici...

Niciun comentariu: