duminică, 7 decembrie 2008

FINAL. B.C.Star a terminat grupa pe locul doi

Olimpia Bucuresti a castigat fara infrangere grupa A. Formatia din Soseaua Iancului nu a pierdut niciun meci, din cele noua disputate, si a acumulat 18 puncte din tot atatea posibile. Ea a fost urmata in clasament de Baschet Club Star, care a incheiat seria cu sase victorii si trei infrangeri si cu un total de 15 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru faza urmatoare a Campionatului National feminin Under 14, runda care va incepe pe 18 ianuarie 2009. Pana atunci nu se va mai disputa niciun meci oficial, aceasta perioada fiind, de fapt, o pauza rezervata pregatirilor loturilor nationale de juniori.
Mihaela Dragomir a fost cea mai buna jucatoare a Baschet Club Star in meciul de duminica, pe care Olimpia si l-a adjudecat cu 72-45. Fundasul
alb-rosiilor a incheiat intalnirea cu 22 de puncte marcate si sase pase decisive. Simona Radantu, cu opt puncte, si Denisa Fitero, cu sapte, s-au mai evidentiat pe foaia de joc. Ioana Miroiu (foto, in rosu) a evoluat foarte bine in defensiva, insa extrema alb-rosiilor a iesit in evidenta abia dupa pauza, asa cum au facut, de altfel, toate componentele Baschet Club Star.
In prima parte a meciului Olimpia a dominat clar si a intrat pe teren mai motivata. Dupa zece minute de joc, elevele Mandicai Ciubancan aveau deja 21-8. Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir si Miruna Lala au recuperat apoi din diferenta, reducand ecartul la sapte puncte, scor 21-14 pentru gazde. A urmat o noua perioada slaba pentru alb-rosii, care au intrat la cabine cu un deficit de 22 de puncte, Olimpia avand 39-17 dupa 20 de minute. Partea a doua a fost mai disputata, insa diferenta a continuat sa se mareasca in favoarea amfitrioanelor: 17-16 si 16-12 in ultimele doua partiale, iar scorul final a fost 72-45.
Pe locul al treilea in grupa A s-a clasat LPS Galati, care a invins in meci direct pe CSS Ploiesti cu scorul de 64-52. Alaturi de Baschet Club Star si Olimpia Bucuresti, in faza urmatoare vor mai juca: MC Cluj Napoca,
CSS Univ. Craiova, CSS Satu Mare, Bega Timisoara, Phoenix Galati,
CSS Constanta, CSS Ramnicu Valcea, CSS Medias si LPS Alba Iulia.

Niciun comentariu: