marți, 21 aprilie 2009

LOT. Denisa Fitero a revenit la echipă

Jucătoarea Denisa Fitero (foto) a revenit la antrenamentele echipei Baschet Club Star, hotărâre pe care conducerea asociaţiei din Capitală a luat-o luni dimineaţă. Sportiva are un program special de pregătire şi, din câte se pare, este pe lista pentru turneul semifinal din perioada
24-26 aprilie, care se va disputa în sala "Olimpia" din Bucureşti.

"Sper ca jucătoarea să fi înţeles unde a greşit. Denisa este, într-adevăr, o sportivă importantă în lotul echipei, însă acest lucru nu înseamnă că poate fi iertată de fiecare dată. A înţeles că i s-a mai dat o şansă", a spus Valentin Bâlă, referitor la decizia luată faţă de fostul căpitan.

Conducerea clubului a anunţat că jucătoarele care vor lua parte la primul turneu semifinal, din seria A, vor fi anunţate abia miercuri seară, cu mai puţin de 48 de ore înaintea primul meci din întrecere, cel cu Olimpia Bucureşti, de vineri dimineaţă. Tot pe 24 aprilie, însă seara, echipa Baschet Club Star va disputa şi cel de-al doilea joc din competiţie cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar Constanţa.

Sâmbătă, 25 aprilie, Baschet Club Star va avea două meciuri foarte dificile, urmând să joace cu două echipe neînvinse în acest campionat:
CSS Universitatea Craiova şi Phoenix Galaţi. În ultima zi a turneului, duminică, jucătoarele alb-roşiii vor evolua împotriva formaţiei Clubului Sportiv Şcolar din Gheorgheni. Obiectivul Baschet Club Star este calificarea la turneul final din luna august. Pentru a ajunge în ultimul act, sportivele din Capitală trebuie să ocupe unul din primele patru locuri din grupă, care asigură calificarea direct la turneul final.

Programul complet al turneului semifinal, seria A,
al Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa valorică A,
din sala "Olimpia", poate fi văzut aici...

Niciun comentariu: