marți, 10 martie 2009

AMICAL. Un nou succes cu Şcoala Americană

Baschet Club Star a disputat marţi, la Şcoala Americană din Capitală, un meci de pregătire cu echipa Vampires Bucharest, selecţionata feminină Under 16 acestei instituţii. Jucătoarele alb-roşiii s-au impus cu scorul de 44-14, la capătul unui meci care a avut patru sferturi a câte opt minute fiecare.

Aceasta a fost ultima partidă de verificare a adversarelor noastre înaintea turneului internaţional de la Budapesta. Mihaela Dragomir (foto) şi-a ajutat coechipierele în ofensivă, acolo unde atacurile formaţiei
Baschet Club Star au avut de suferit. Ana-Maria Drăghici, Nicoleta Constantinescu şi Miruna Lală au ratat mult, nefiind concentrate la joc. Chiar dacă a prins 24 de minute pe teren, nici Adriana Şişcă nu a mai repetat partidele bune din ultima perioadă.

Denisa Fitero şi Ioana Miroiu au dus greul în ofensivă, acolo unde au reuşit să-şi împartă în mod egal 22 de puncte. Cele două componente ale grupării din Capitală au evoluat destul de bine şi în apărare, de unde au prins nouă baloane pe recuperare. Ultimul coş al întâlnirii a fost marcat de Ioana Miroiu, de la aproape şapte metri. După acest meci, în întâlnirile directe, scorul dintre cele două echipe a devenit egal, 2-2, anul trecut Vampires fiind peste actuala echipă a Baschet Club Star.

Marţi seară lotul de jucătoare a avut liber. Antrenamentele vor continua, după programul obişnuit, de miercuri şi până sâmbătă, existând posibilitatea ca duminică fetele să aibă liber. O decizie în acest sens va fi luată abia vineri seară. De la meciul de marţi, cu selecţionata Şcolii Americane, au lipsit Ioana Murea, accidentată, Alexandra Anghel, răcită, şi Ingrid Lişman, care are probleme de sănătate. Mădălina Stan a fost învoită, iar Andreea Nichifor nu a fost inclusă în lot.

Pentru a vedea secvenţe de la meciul Phoenix Galaţi - B.C. Star, disputat în cadrul Campionatului Naţional feminin U14, click aici...

Niciun comentariu: