miercuri, 4 martie 2009

DECIZIE. Patru jocuri la turneul de sală

Meciul dintre Baschet Club Star şi
CSŞ Gheorgheni, care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 15 martie, în cadrul etapei a V-a a seriei B a Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa valorică A, a fost reprogramat, la cererea oaspeţilor. Partida urmează să se dispute la turneul de sală de la Gheorgheni.

Conform înţelegerii dintre cele două cluburi, formaţia din Gheorgheni va asigura, în acest joc, baremul de arbitraj, iar B.C. Star va rămâne echipa gazdă pe foaia de arbitraj, chiar dacă întâlnirea nu are loc în Capitală. Astfel, jucătoarele alb-roşiii vor disputa patru meciuri în trei zile, în loc de trei, conform programului. Turneul este programat în perioada 20-22 martie.

Baschet Club Star va deplasa la Gheorgheni un lot de zece jucătoare, după cum a anunţat joi dimineaţă conducerea clubului. Locurile de cazare şi masă au fost deja rezervate, astfel că sportivele alb-roşiii au totul aranjat pentru acest turneu. Pentru a se califica în Top 12, componentele B.C. Star au nevoie de cinci puncte din opt posibile, adică echivalentul unei victorii din patru meciuri.

Din seria B a Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa valorică A, mai fac parte echipele Phoenix Galaţi, care şi-a asigurat calificarea la turneul semifinal, CSŞ Gheorgheni şi CSŞ Bacău. Localităţile care găzduiesc turneele de sală la juniori le puteţi vedea aici...

Cronica meciului tur, dintre B.C. Star şi CSŞ Gheorgheni, poate fi accesată aici...

Pentru a vedea care componentă a alb-roşiilor a fost desemnată jucătoarea lunii februarie, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: