sâmbătă, 28 martie 2009

SEMIFINAL. Primul turneu, la Bucureşti!

Primul turneu de sală al seriei semifinale I, grupa valorică A, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, se va disputa în Capitală, după cum a anunţat clubul Olimpia Bucureşti, care a obţinut dreptul de a organiza această întrecere. Perioada în care se vor disputa meciurile este 24-26 aprilie, în sala din Şoseaua Iancului.

Cele şase echipe care se vor lupta pentru unul din cele patru locuri care asigură calificarea la turneul final sunt
CSS Constanţa. Fiecare formaţie va susţine câte două meciuri pe zi în perioada 24-25 aprilie, iar pe 26 aprilie cluburile vor disputa un singur joc, conform regulamentului federaţiei de specialitate.

Meciurile şi etapele vor fi stabilite în scurt timp, după cum ne-a declarat Măndica Ciubăncan, antrenoarea echipei Olimpia Bucureşti.
"Pentru a nu exista discuţii vom lua fiecare club în parte, în funcţie de numărul de victorii şi de înfrângeri, şi vom alcătui «Tabela Berger». Oricum se va juca după sistemul «fiecare cu fiecare», astfel că toată lumea va avea câte cinci partide de disputat", a precizat Măndica Ciubăncan.

Phoenix Galaţi şi Universitatea Craiova se luptă perntru primul loc în grupă, în timp ce Olimpia Bucureşti vrea să repete seria bună din prima parte a campionatului şi să închidă turneul pe podium. Baschet Club Star speră să producă surpriza şi să urce pe o poziţie care să-i asigure calificarea la turneul final încă din luna aprilie. CSS Gheorgheni are un lot care are şansa sa, iar CSS Constanţa s-a calificat în extremis în Top 12.

Pentru a vedea componenţa seriei semifinale II daţi click aici...

Niciun comentariu: