joi, 26 februarie 2009

AMANARE. Jocul cu Gheorgheni, reprogramat

Partida dintre Baschet Club Star si CSS Gheorgheni, din cadrul etapei
a V-a a seriei B, din grupa valorica A, Campionatul National feminin Under 14, a fost amanata la cererea formatiei vizitatoare. Intalnirea trebuia sa aiba loc duminica, 1 martie, insa oaspetii au trimis federatiei de specialitate un fax pentru reprogramarea jocului, lucru acceptat si de conducerea clubului din Capitala. "Motivele prezentate de formatia din Gheorgheni sunt pertinente si am fost de acord sa disputam acest meci la o data care va fi desemnata ulterior. Cel mai probabil aceasta partida se va juca pe 15 martie, perioada in care este pauza competitionala", a declarat Valentin Bala pentru site. Meciul ar fi trebuit sa se desfasoare in sala de educatie fizica a Scolii 97 din Bucuresti, de la ora 11.30.
Jucatoarele alb-rosiii au efectuat joi seara un antrenament usor, doar opt dintre componentele Baschet Club Star fiind prezente la pregatire.
Adriana Sisca este in perioada de recuperare, dupa ce a avut piciorul in ghips timp de zece zile, Ioana Miroiu, Alexandra Anghel si Simona Radantu sunt racite si vor reveni in lot abia saptamana viitoare, in timp ce Andreea Nichifor si Madalina Stan au fost invoite. Dupa deplasarea din etapa precedenta, de la Bacau, acolo unde Denisa Fitero & Co au castigat cu 79-43, cinci componente ale Baschet Club Star au manifestat forme mai grave sau mai usoare de raceala, astfel ca pregatirea a avut de suferit. Programul de antrenament pentru perioada urmatoare va fi comunicat sportivelor vineri seara. In ceea ce priveste meciurile din cadrul seriei B, duminica se va disputa doar intalnirea de la Galati, dintre Phoenix, din localitate, si CSS Bacau. Phoenix este calificata in faza urmatoare a competitiei, in timp ce Baschet Club Star mai are nevoie de cel putin doua victorii in urmatoarele patru meciuri, pentru a accede in turneul semifinal. CSS Bacau si CSS Gheorgheni se lupta pentru pozitia a treia in grupa, insa pot spera si la un loc secunde in serie, in functie de parcursul jucatoarelor din Bucuresti.

Niciun comentariu: