vineri, 6 februarie 2009

AMICAL. Vampires au vazut numai alb si rosu!

Vineri a avut loc partida de pregatire dintre echipele Bucharest Vampires si Baschet Club Star, intalnire disputata in sala Scolii Americane, din Capitala. Jucatoarele alb-rosiii s-au impus cu scorul de 70-23, la capatul unui meci in care s-a ratat enorm, de ambele parti. Cu 14 puncte marcate si doua pase decisive, Mihaela Dragomir (foto),
a fost cosgeterul formatiei pregatite de Valentin Bala. Ioana Miroiu, cu cele noua puncte realizate, si Denisa Fitero, cu sapte, au secondat-o pe Mihaela Dragomir. Nicoleta Constantinescu a fost la al doilea meci dupa operatia de apendicita, fundasul echipei Baschet Club Star terminand jocul cu sase puncte si patru pase decisive.
Chiar daca au avut superioritate de talie in spatiul de trei secunde, gazdele au ratat mult si nu au inscris decat 23 de puncte in 40 de minute. Partida era, practic, jucata inca de la pauza, cand, dupa primele doua sferturi, tabela a indicat 34-5 pentru sportivele de la Star. Alexandra Anghel a evoluat aproape perfect in sfertul al treilea, atunci cand pivotul alb-rosiilor si-a trecut in cont un cos din actiune si trei blocaje consecutive la cea mai inalta baschetbalista a amfitrioanelor.
"Nu rezultatul a fost important. Am putut sa rulam intreg lotul si ne-am dat seama ca mai avem inca mult de munca pana la meciul cu Phoenix. Este foarte important sa reusim sa pregatim asa cum trebuie acest joc, decisiv pentru primul loc in grupa. Indiferent de rezultatul partidei cu formatia din Galati am incredere in fete ca vor reusi calificarea la turneul semifinal",
a declarat Valentin Bala pentru site.
ANTRENAMENTE. Programul de pregatire al echipei Baschet Club Star va continua si in acest sfarsit de saptamana. Jucatoarele alb-rosiii vor sustine un antrenament sambata, 7 februarie, de la ora 17.30, urmand ca duminica sa mai dispute un joc de verificare, cel mai probabil in compania formatiei Scoala de Baschet Dan Dacian. La acest meci nu vor fi prezente Madalina Stan, care nu va fi in lot nici la meciul cu Phoenix, Ingrid Lisman, invoita de club, Adriana Sisca, neinclusa in echipa, si Andreea Nichifor. Intalnirea se va disputa in sala liceului "Iulia Hasdeu", din Capitala.

Niciun comentariu: